Аксесоари за iPhone, iPad, iPod и Mac, смартфони, таблети, преносими компютри и мобилни устройства

Информация за нашите магазини


Скъпи приятели,

„ДИ СИ 2008“ ООД или „Дигитален Център“, както ни знаят повечето клиенти, е фирма, създадена през 2007 година в град Асеновград. От тогава досега изминахме дълъг път. На пазара сме вече 11 години.

 През 2007 година ние стартирахме своята дейност като магазин за компютри и техника в град Асеновград. Със създаването на първите смартфони и таблети започнахме да се занимаваме и с внасянето на качествени аксесоари от чужбина, тъй като такива към този момент у нас липсваха.

 Ние сме екип от млади хора, който непрекъснато търси по-добри и по-качествени продукти, които да предлага на своите клиенти. Всяка година посещаваме професионални изложения за потребителска електроника из целия свят в търсене на нови уникални джаджи и аксесоари.

 Към момента сме лидери в областта си и работим с повече от 100 партньори в цялата страна, като поддържаме асортимент от над 30 000 продукта. Гамата ни от продукти се променя и увеличава постоянно.

Разполагаме с магазини в три града – София, Пловдив и Асеновград. На нашия електронен магазин (в който се намирате в момента) може да поръчате всеки един наш продукт, който е в наличност.

 Нашите служители са интелигентни млади хора, които преминават вътрешнофирмено обучение и се запознават с характеристиките на всеки наш продукт. Правим всичко възможно лично да тестваме всеки един продукт за неговите свойства и характеристики, след което му правим подробно описание на нашия електронен магазин.

 Винаги търсим нови партньори от различни градове, с които желаем да работим, тъй като се стараем качествените ни продукти да достигнат до максимално много клиенти, желаещи да закупят нещо истинско.

 Тъй като се стараем и имаме желание да даваме максимално добри цени за всички наши потребители, всяка седмица пускаме нови промоции на продукти с отстъпки до 90%. Разбира се, не трябва да забравяме и за големите ни кампании, провеждащи се всяка година по два пъти – „Лятна промоция“ и „Черен петък“. Тогава пускаме невероятно много продукти на уникални цени и всеки може да се възползва от тях.

Някои от марките, които предлагаме, са: Apple, Samsung, Belkin, Elago, Verus, Bugatti, LifeProof, UAG, Otterbox, Incipio, 4smarts, Devia, Comma, iPaint, Torri, Allsop, Sony, A-Solar, Biolite, GoPro, iHealth, Mio, Fitbit, Withings, JBL, AKG, Skullcandy, Bang and Olufsen. Както и много други лицензирани продукти, някои от които са Ferrari, Mercedes и BMW.