Цена и срок на доставка

• Цената на доставката се определя от стойността на закупените от вас продукти и тяхното тегло. Когато добавите артикул в кошницата и продължите напред, преди да направите вашата поръчка, тоест да закупите желаните от вас неща, цената на доставката ви се калкулира автоматично.
• Доставката чрез куриер отнема от 1 до 2 работни дни от датата на поръчката.

• Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.
• Всеки един от продуктите може да бъде поръчан, дори да не е в наличност, като за различните продукти срокът на доставката е различен. (За повече информация относно срокът на доставка за определени продукти, се свържете с нас)

• Dice.bg използва услугите на куриерска компания Еконт. (Или друга по желание на клиента и по наша възможност)

• Цената на доставката чрез куриер (с наложен платеж) е 5.99 лева с ДДС
(Освен, ако не е посочена друга куриерска фирма от клиента, тогава куриерската услуга се смята допълнително и се начислява в крайната сума на поръчката). При продукти над 0.5 кг с цена под 100 лева, куриерската услуга се изчислява на база на тегло на продукта и може да достигне 8.99 лева.

Доставката на закупените продукти над 100 лева е безплатна (при използването на промоционален код, сумата трябва да надвиши 100 лева, след като е използван кода, за да получите безплатна доставка).

Цените и сроковете за доставка са само за територията на Република България.

За повече информация: 0879 437 744 (само в работно време, Пон-Събота 10:00 - 18:00)


Всички цени са крайно клиентски и са с начислено ДДС (ако не е посочено друго)

ВАЖНО: Всички пратки са застраховани. За да важи застраховката, пратката трябва да бъде отворена пред куриера. в противен случай застраховката отпада. Dice.bg не носи отговорност за пратки, които не са отворени пред куриера.


ВАЖНО: При провеждането на ежегодната ни кампания "Черен петък", доставката чрез куриер отнема до 10 работни дни от датата на вашата поръчка.