Чакате Лятна промоция 2024 на DICE.bg? Ето я!
fitbit

Сподели на приятел
1 844

Разбира се, че няма как да пропуснем и това лято! Искаме да добавим към слънчевите забавления още и още удоволствия, да заредим ежедневието ви с още хубави мигове. Затова ще ви дадем отново възможността да скочите в Лятно намаление 2024 и да си направите безумен шопинг на супер джаджи с намаления до 90%!

Отново сме подготвили гигантски намаления на огромен брой продукти за яко радостен шопинг.

Не спирайте да четете до края, за да не пропуснете нещо за Лятно намаление 2024!

Къде да намерите информация?

Ще ви държим в течение с всичко, което се случва в Лятно намаление 2024, затова оставяме постоянно информация за него на няколко места:

  • Публикуваме промоции на страницата ни във Facebook
  • Пускаме новини за отстъпките в Instagram
  • Правим готини видеа в Youtube
  • …и още по-готини клипове TikTok
  • А ако се абонирате за нашите имейл нюзлетъри, ще получавате специални предложения (отдясно ще видите син бутон, на който пише „абонирай се за NEWSLETTER“)

Хиляди продукти с намаление!

Не 100, не 1000, а няколко хиляди подбрани артикула от магазина на DICE.bg ще бъдат на специални цени! Чак до изчерпването им!

И като казваме „специални“, имаме предвид точно това. Защото къде другаде можете да намерите такава грандиозна промоция, която не може да се побере в брошурка в пощата ви?

Все пак по-надолу ще се опитаме да ви предупредим за някои от нещата, които сме подготвили. Не спирайте да четете.

До 90% намаление!

Нека си признаем: да си купите оригинални аксесоари за телефони и яки технологични джаджи с намаление до 90% е не просто добра сделка, а почти нечувана сделка!

Но в DICE.bg това си е традиция, която обичаме и продължаваме да поддържаме.

Искаме нашето Лятно намаление 2024 да бъде готино и радващо, поне колкото изминалите. Затова правим не само голяма, но и дълга промоция!

Цели 20 дни!

Запомнете тези дати: от 22 юли до 11 август.

Това са дните на Лятна промоция 2024, в които трябва да намерите време да прегледате каталозите на DICE.bg и да заредите технологичния си арсенал с купища страхотни продукти. Без да ви струват скъпо!

Един съвет от нас: макар че 20 дни изглеждат много, най-хубавите артикули изчезват още в началото. Така че не рискувайте да пропуснете шанса си, а се постарайте да бъдете сред първите поръчали.

Ето и част от това, какво ви очаква в Лятна промоция 2024 накратко.

BASEUS до -40%

Искаме да направим това лято още по-готино и усмихнато, затова ще намалим продуктите на една от любимите ни марки с до -40%.

Знаете какво предлага BASEUS – иновативни и практични продукти за ежедневието с убийствен дизайн, високо качество и страхотни характеристики. В тази категория очаквайте:

  • аксесоари за телефони и мобилни устройства;
  • батерии;
  • кабели;
  • зарядни и хъбове;
  • аксесоари за автомобили и офиса;
  • супер джаджи за дома и за къмпинга.

Обещаваме, че ще ви радват дълго!

Стъклена защита

Лятото е време на открито, приключения, забавления, движение… И любимият телефон и таблет трябва да са добре защитени, без да се налага да мислите за тях.

Затова в Лятно намаление 2024 ще има цяла категория със стъклени протектори. На цени, които са повече от изгодни.

Външни батерии

Едно добро лято има нужда от добри външни батерии за смартфона и таблета. Така че сме подбрали стотици продукти с големи намаления. Ще има любими марки, висококачествена техника и бюджетни варианти, но непременно с познатото подбрано от DICE.bg качество.

Къде да сложите лаптопа в хотела? Къде да стои телефонът в колата, докато гледате GPS-а? А докато правите голяма лятна обиколка с велосипеда или мотоциклета? Сега е моментът да разрешите тези проблеми, без да изпразвате портфейла си. Избрали сме страхотни поставки за телефони и мобилни устройства, здрави, качествени и удобни. Някои са със зарядни, за да са още по-функционални.

Слушалки и колонки

Лято без музика? Никога!

Знаете, че подбираме внимателно всички слушалки и колонки, които предлагаме в DICE.bg. Затова тук винаги можете да намерите любими модели със страхотни функции и супер звук на марки като JBL, Marshall и други.

Надяваме се, че тази новина ще ви накара да пазарувате с песен на уста.

 

Някои от продуктите, които ще са намалени:

 

Guess PU G Cube Leather Laptop Sleeve 14 – дизайнерски кожен калъф за MacBook Air 13, MacBook Pro 13, MacBook Pro 14 и лаптопи до 14 инча (черен)

 

Apple iPhone FineWoven Case with MagSafe – оригинален текстилен кейс с MagSafe за iPhone 15 Pro Max (син)

Marshall Stanmore III – безжичен аудиофилски спийкър за мобилни устройства с Bluetooth и 3.5 mm изход (черен)

Belkin Soundform Play TWS Earphones – безжични блутут слушалки със зареждащ кейс (черен)

Uniq Revix Silicone Magnetic Strap – двулицева магнитна силиконова каишка за Apple Watch 42мм, 44мм, 45мм, Ultra 49мм (жълт-кафяв)

Joyroom 22.5W Fast Charging Power Bank 30000 mAh – преносима външна батерия с USB-C порт, и 2xUSB-A изхода (черен)

и хиляди други..

Къде да пазарувате?

Продуктите на Лятна промоция 2024 са достъпни за вас навсякъде, където има DICE.bg. Можете да ги закупите до най-близкия до вас магазин:

Можете да поръчате онлайн от сайта, разбира се, и ще доставим всичко до адреса ви.

Тук е моментът да се извиним, че доставките по време на промоцията могат да бъдат малко по-бавни заради техническото време, което ни е нужно да приготвим огромното количество пратки. Но ще направим всичко възможно да сме максимално бързи!

Как да си купите всичко, което сте харесали в Лятно намаление 2024?

Вероятно нямате никакво желание да ви изпреварят и да изкупят харесаните от вас продукти. За да не се случи това, ето какво препоръчваме да направите:

  • Абонирайте се за нюзлетъра. Изпращаме имейли с подробна информация, телефонът ви известява за тях, четете ги навреме, влизате моментално в сайта и поръчвате – това е поредицата от действия, която ще ви спаси от изпреварване.
  • Последвайте ни в социалните мрежи. Огледайте се – бутоните са някъде по екрана ви. Просто ги натиснете, последвайте ни и ще научавате всичко важно за Лятно намаление 2024, докато си скролвате телефона.
  • Направете си профил в DICE.bg. Така ще можете да поръчвате дори в движение, без да попълвате всеки път информацията за доставка.
  • Набележете продукти. Разгледайте сайта още сега и си набележете продукти, които харесвате. Кой знае, може и те да са включени в Лятно намаление 2024 и да ги имате на супер цени след 22 юли.

Е, това беше всичко засега. Останете във връзка с нас и очаквайте новите парещи летни промоции!