iPadOS – Как да изтеглите актуализацията
fitbit

Сподели на приятел
1 423

iPadOS е изцяло нова операционна система за  iPad.

iPadOS официално е тук, а с него и преработена операционна система за собственици на почти всички таблети на Apple (като изключим някои от най-старите модели).

Apple за първи път обяви новата операционна система създадена да се използва от по-големи екрани на iPad – още през юни по време на WWDC 2019, въпреки че трябваше да чакаме чак до 24 септември, за да се сдобием с операционната система.

 

 

IpadOS

 

За щастие чакането приключи и може лесно да изтеглите първата в историята версия на iPadOS на вашия таблет. За разлика от бета версиите – които бяха трудни за изтегляне – официалната версия трябва да актуализирате както сте правили с предишните версии на iOS.

За съжаление, най-старите модели на iPad не могат да се надстроят до iPadOS – по-специално – iPad Air, iPad Mini 2 и iPad Mini 3.

Вижте стъпките по-долу, за да сте сигурни, че сте преминали през процеса правилно.

 

1. Архивирайте информацията

 

Ако искате да изтеглите iPadOS препоръчваме ви първо да архивирате съществуващата информация на вашия iPad – за всеки случай. По този начин може да възстановите настройките, приложенията и данните на вашия таблет ако актуализацията се обърка.

 

2. Изтеглете актуализацията

За щастие, приключихме с трудния бета етап и обновяването на iPadOS е лесно. Трябва да сте свързани с WiFi.

Отидете в Настройки> Общи> Актуализация на софтуера. Натиснете бутона, за да започне актуализацията на iPadOS и ще започне процеса.

Като се има предвид, че това е първата версия на iPadOS, това може да е дълъг процес, така че бъдете подготвени, че процедурата по пълното актуализиране може да отнеме известно време.

Ако имате включени автоматични актуализации, тя трябва да се инсталира автоматично.

 

3. Това е всичко

Всичко, което би трябвало да бъде да получите е пълна актуализация на iPadOS , въпреки че първоначално всички се стремят към актуализацията. Може да имате известни затруднения. Бъдете търпеливи.

 

Част от колегите ни вече имат възможност да използват актуализацията.

 

OS

 

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

 

 

Източник: https://www.techradar.com