17 години DICE.bg: елате да почерпим, приятели!
fitbit

Сподели на приятел
2 973

 

Какво се случва всяка година на 15 март? DICE.bg празнува рождения си ден, разбира се! И както обикновено, ще празнуваме заедно 17 години DICE.bg, като почерпим. И раздадем подаръци. Прочетете докрай, за да научите как.

17 години DICE.bg – 17 години приятели

За 17 години DICE.bg стана популярно място, където събираме нови технологии, страхотни джаджи, яки продукти и аксесоари за мобилни телефони. С годините броят на артикулите в DICE.bg стана петцифрен!

И до днес ги подбираме за вас, както бихме ги подбирали за себе си – с внимание към функционалността и практичността на всеки един продукт. И това е съвсем логично: от толкова дълго време сме заедно, че ви чувстваме като стари приятели. И се отнасяме с вас като с такива.

Предлагаме ви продукти, които самите ние използваме.

Търсим качество на цени, които си струват.

Не робуваме на марки, но с удоволствие подбираме най-доброто от марките, които създават смислени неща.

Следим всички най-нови технологични постижения и разработки, за да ви дадем готови и модерни решения за по-лесно и приятно ежедневие. Мислим за работата в офиса, за забавленията у дома, за почивките на открито…

И продължаваме да изпробваме и разучаваме новите си джаджи и аксесоари, за да можем да ви обясним всичко за тях. Няма как да е иначе, нали затова са приятелите?

Така че е време, приятели, да споделим радостта си с вас. И да почерпим подобаващо.

Празнуваме цели 9 дни!

По случай 17 години DICE.bg решихме да празнуваме дълго – цели 9 дни.

Не, няма да правим скучни партита с миниатюрни хапки и блудкава музика, но със сигурност ще почерпим.

И няма да духаме свещички, но ще „издухаме“ част от цените на някои любими продукти.

Празнуваме 17 години DICE.bg със специални отстъпки, от които можете да се възползвате при пазаруване. И подаръци за най-лоялните ни приятели.

Отстъпки за брандове

Правим отстъпки на голяма част от любимите ни марки: EcoFlow, Baseus, Spigen, Ugreen, UAG, Tactical, Satechi, Guess, JBL. Познавате техните страхотни джаджи и аксесоари и се надяваме, че така ще ви накараме да се усмихнете широко заедно с нас.

Промоции на продукти

Винаги сме смятали, че повечето си е по-хубаво. И както обикновено, имаме повече изненади за празника 17 години DICE.bg, отколкото очаквате.

Подготвяме истински празнични отстъпки до 90% на подбрани любими продукти. Кои ще са продуктите и какви ще са намаленията? Елате ни на гости на 15 март и ще разберете…

Специални подаръци-изненади

Подаръци не очакваме, но за 17 години DICE.bg определено искаме да подарим по нещичко.

За всички поръчки над 100 лв. (като в тази сума НЕ влизат куриерските разходи и кодовете за отстъпка) ще получите някой от следните подаръци:

 

За кои дати важат намаленията и подаръците?

Ще използвате специални намаления в нашата празнична дълга седмица между 15 и 23 март.

През това време можете да направите поръчка в онлайн магазина или да дойдете на място, в центровете ни в София, Пловдив и Асеновград, за да разгледате всички джаджи, които харесате, и да ги вземете у дома.

Но не се бавете дълго, от опит знаем, че „почерпките“ свършват бързо…

А сега ви оставяме да разгледате, да се приготвите и… да дойдете в петък да празнуваме заедно нашите 17 години DICE.bg и приятели!

 

––

Възползвайте се от промоциите за рождения ни ден в нашия онлайн магазин или в центровете на DICE в:

Полезни видеоклипове може да откриете в каналите ни в  YouTube и TikTok.

Следете промоциите и новостите във Facebook и Instagram.