Instagram – Как да изтрием завинаги акаунта си
fitbit

Сподели на приятел
67 635

Instagram – Как да изтрием или временно да деактивираме акаунта си, този процес може да се окаже доста труден за голяма част от потребителите. В следващите редове ще проследим стъпките, които да следвате, за да премахнете акаунта си в Instagram.

Ако искате да премахнете снимките, на които сте на плажа или хилядите снимки на домашния ви любимец и на храната ви. Instagram дава възможност да деактивирате временно профила си или да го изтриете завинаги.

Как да деактивирате Instagram

Instagram - Как

Ако искате да направите кратка почивка от Instagram, можете да деактивирате профила си, вместо да го изтривате завинаги.

Това означава, че хората няма да могат да откриват  профила ви, да разглеждат снимките ви или да ви изпращат съобщения, както и да ви следват.

За да направите това, ще трябва да използвате настолна версия на Instagram, тъй като не е възможно да се случи през мобилно приложение.

Instagram - Как

В настолната версия, в горния десен ъгъл ще забележите икона, на която има човече. След като я натиснете  изберете – „Редактиране на профил“. След това на края на страницата ще видите опция „Временно деактивиране на профила ми“.

Трябва да посочите причината за напускане, за да можете да деактивирате профила си, а формулярът ще ви попита за паролата. След това ще можете да натиснете бутона и да деактивирате профила си.

 

Как да активирате деактивиран профил в Instagram

Ако някога пожелаете отново да върнете профила си в Instagram, от социалната мрежа са се погрижили тази процедура да бъде доста лесна. Трябва да използвате настолната версия на Instagram. Необходимо е да влезете с информацията за профила си (потребителско име и парола), след това ще имате възможност да активирате отново профила си. Отново ще имате достъп до съдържанието в профила си – снимки, видеа и съобщения.

Как да изтриете трайно акаунта си в Instagram

Instagram - Как

Преди да започнете трябва да сте наясно,  че след като преминете през тези стъпки,  вашия акаунт в Instagram ще бъде премахнат завинаги.

Няма да имате достъп до снимките, съобщенията или последователите си отново.

За да изтриете Instagram профила си завинаги,трябва да посетите Delete Your Account page .  Ще бъдете помолени да влезете в профила си, за да продължите.

След това ще трябва да изберете причина, поради която искате да изтриете профила си.  След това ще имате възможност да го изтриете завинаги. Ако натиснете този бутон, вашият акаунт ще изчезне завинаги. Трябва да сте напълно сигурни, че искате да изтриете профила си, преди да предприемете тази стъпка.

Ако все още не искате да премахнете профила си, последвайте ни в Instagram – @dice.bg 

Още интересни статии може да откриете в блога ни.