Най-добрите приложения за йога у дома
fitbit

Сподели на приятел
2 468

Най-добрите приложения за йога у дома са на фокус в следващите редове. Няма човек, който да не е чувал за йога и ползите от нея. Колко практикуването е добро за ума, тялото и духа. Йога намалява стреса и тревожността, изгражда сила и издръжливост и увеличава внимателността. Въпреки че всичко това звучи чудесно, понякога може да е трудно да стигнете до студиото за йога.

Благодарение на различни апликации и програми не се налага да напускате дома си, за да практикувате йога. За да се почувствате наистина като в студио, трябва да имате няколко основни неща.

Първо и най-важното е йога мат. Йога постелките спомагат да не се плъзгате по време на тренировка и осигуряват стабилност. Можете също така да използвате йога блокове, възглавници, ленти и одеяла, за да подобрите вашата йога практика.

След като сте обособили пространството си, ще трябва да намерите приложение, което да е подходящо за вас. В следващите редове ще намерите списък с някои от най-добрите услуги за йога у дома, до които имате достъп онлайн. Те са под формата на приложения, уебсайтове, безплатни видеоклипове и платени абонаменти. Намерете най-добрия вариант за вас.

  1. Yoga Studio 

най-добрите

 

Ако нямате опит в йога и се чувствате объркани изтеглете приложението Yoga Studio . Това приложение е сред най-добрите има 25 часа записани практики. Има набор от повече от 280 пози с подробна информация и съвети, така че можете да научите основните пози и да ги изпълнявате правилно.
Видеоклиповете в Yoga Studio са достъпни и с висока резолюция, което ги прави лесни за проследяване. Най-уникалната функция в приложението е, че можете да изберете различни пози, за да персонализирате определен клас и приложението ще ви покаже различни видеоклипове, подбрани за вас.
Също така можете да изтеглите видеоклипове и да ги добавяте в календара си, за да си създадете график. Приложението е съвместимо с Apple TV за по-голямо изживяване при гледане. Някои видеоклипове са безплатни за гледане, но ако искате неограничен достъп,Yoga Studio е безплатно за първите седем дни, а след това има месечен абонамент. Можете също да изберете годишен план.

  1. Glo 

йога

Glo ви позволява да персонализирате настройките си, за да оптимизирате практиката си. Glo е предназначен за намиране на тихо място за личностно израстване, далеч от шума на ежедневието. Предлаганите курсове варират по вид, продължителност и трудност. Библиотеката постоянно се разширява, за да отговори на нуждите на всеки член. Всеки курс се води от експерт по йога, така че можете да се чувствате уверени, че получавате възможно най-доброто обучение.
Можете да зададете цели в приложението. Профилът ви има различни опции – можете да коригирате предпочитаната от вас продължителност, да настроите нивото на трудност (степента, до която сте отворени за нови практики) и да избирате любимите си стилове и класове.
Ако намерите клас, който искате да гледате, но нямате време в момента, можете да го добавите към графика си – Glo се свързва с Google Календар, за да синхронизира практиките ви с останалата част от графика ви.
Можете да изпробвате йога, медитация и пилатес безплатно за седем дни.

  1. Alo Moves 

йога

Alo Moves предлага йога в различни нива на трудност и продължителност. Използвайте приложението Alo Moves , за да филтрирате идеалния курс за вас по продължителност, трудност и др. Имате възможност да практикувате незабавно избрания от вас клас.
Класовете варират от по-малко от 15 минути до повече от час и са както за начинаещи, така и за напреднали.
Приложението предлага нови класове всяка седмица. Без да плащате, можете да гледате интро и да направите преглед на класа, за да изберете клас, но за да гледате пълната практика, трябва да имате абонамент.
Ако не сте сигурни, че искате да се ангажирате напълно, Alo Moves предлага 14-дневен безплатен пробен период за услугата, След това можете да анулирате абонамента си или да избирате между месечен или годишен план.

  1. YouTube

Adriene yoga

YouTube предоставя огромна библиотека от безплатни видеоклипове за йога.

YouTube е един от най-добрите място за изучаване на нови неща, а йога не е изключение. Има безброй различни йога канали в платформата. Едно от предложенията ни е каналът на Адриене Мишлер (Adriene Mishler). Мишлер създава клипове с йога и медитация за целта, която бихте искали да постигнете, независимо дали това е загуба на тегло или подобряване на съня.
Практикуването на йога чрез видеоклипове в YouTube ви позволява да намерите точно това, което търсите и да изберете темпото сами.

  1. Aaptiv 

yoga at home

Aaptiv осигурява достъп до различни упражнения, включително йога. Ако искате да въведете йога в редовната си тренировка, Aaptiv е един от най-добрите варианти. По всяко време ще получите достъп до повече от 2500 тренировки. Те включват йога, но не се ограничават само до този вид практика. Тази програма има най-вече аудио-базирани тренировки. Целта е да практикувате йога, без да се налага да извивате врат си към екрана постоянно, за да следвате някой.
Повече от 40 нови фитнес класа се добавят всяка седмица. Програмата е налична под формата на приложение в телефона ви. Така ще имате достъп до вашите аудио тренировки, където и да отидете.
Когато за пръв път стартирате Aaptiv, получавате анкета, за да определите най-добрата тренировъчна програма за вас. Вие избирате цели, предпочитани тренировки и любимите си видове музика. Приложението е безплатно първите 14 дни. Имате възможност  да изберете месечен абонаментен абонамент.

 

 

  1. ОneOeight 

най-добрите yoga

OneOeight ви помага да създадете план за по-здравословен начин на живот.

Приложението не се фокусира само върху йога – той осигурява ръководства за хранене, медитация, коучинг и др. Класовете по йога са организирани по настроение, продължителност, учител, фокус, дестинация и стил. Например, подготовка за раждане, подобряване на гъвкавостта и много други.
Тази услуга е по-различна от останалите поради фокуса си върху храненето. Можете да гледате видеоклипове за готвене и да преглеждате рецепти, предназначени да ви помогнат да намерите здравословен начин на живот, който ви подхожда. Можете да търсите конкретни ястия или видеоклипове, които покриват тема, като например какво да ядете, за да насърчите здравословния растеж на ноктите.
Всяка категория в oneOeight разполага с набор от безплатни видеоклипове, които можете да гледате без абонамент. Ако обаче искате пълен, неограничен достъп до библиотеката на сайта трябва да платите абонамент. Можете да опитате oneOeight безплатно за 10 дни .

 

Още интересни статии може да намерите в нашия блог.

Приложенията може да откриете в App Store или Google Play