iPhone XR – Блестящ във всеки смисъл
fitbit

Сподели на приятел
1 226

iPhone XR – Блестящ във всеки смисъл. Това е логото, на което залагат от компанията. То изцяло описва един от последните модели iPhone.

В момента, в който всички погледи са вперени в ревютата и слуховете за новите модели на iPhone, ние спираме погледа си върху едно от последните бижута на Apple, а именно iPhone XR. Той е един от последно представените и най-иновативни към момента смартфони на компанията. Притежава редица съвременни нововъведения, които наистина ще ви накарат да се влюбите в него. Нека разберем заедно, кои са те!

iPhone XR

 

Дисплей от край до край

 

Ако сте в търсене на телефон с наистина безрамков дизайн, то iPhone XR е Вашата отлична алтернатива. Моделът притежава дисплей с голям размер и с изключително тънка рамка покраищата му. Тук вече цялата предна повърхност е сензорен дисплей и можете да се наслаждавате на изключително ярка и детайлна картина. Усещането, което създава когато го държите в ръката си е за сигурност и комфорт при употреба.

iPhone XR

 

Най-цветният iPhone досега

 

Това е единственият смартфон, предлаган в толкова широка палитра от цветове: жълто, оранжево, червено, черно, синьо и бяло. Свикнали сме да виждаме класическите цветова гама на компанията. Много от потребителите биха искали да могат да избират между повече цветове. Сега могат да се наслъждават на широка гама от цветови вариации. Вече избирате моделa с любимия си цвят, така че той да съответства на облеклото и цветовите ви предпочитания.

 

apple

 

Стъклен гръб за безжично зареждане и водоустойчивост

Характерна особеност на съвременните флагмани е наличието на корпус от стъкло, определена степен на водоустойчивост, безжично и бързо зареждане. На тези критерии отговаря и днешният ни герой. Той е с IP67 степен на водозащита, което отговаря на възможност за потапяне до 1 метър за тридесет минути.

water

Стъкленият гръб предоставя възможност за безжично зареждане. Което осигурява допълнителен комфорт на потребителите. Както и решава проблемът с честата смяна на кабели, които се амортизират при честа употреба.

 

back iPhone XR

Интелигентен А12 Bionic чип за бързина и прецизност

Благодарение на своя интелигентен и производителен процесор от последно поколение, апаратът предоставя зашеметяваща добавена реалност и достатъчна бързина за всяко желано от вас приложение. Този А12 чип притежава в себе си 8 ядра, осигурявайки с до 15% по-голяма бързина и значително по-ниска консумация от батерията.

A12

Професионална камера с Portrait режим

Както знаем, ефектът боке е възможен, благодарение на двойната задна камера в днешните смарт телефони. iPhone XR обаче има един обектив, който също предоставя възможност за заснемане на портретен режим.

iPhone XR

Portrait Mode гарантира тясна дълбочина, успявайки да прецени разстоянието от камерата до обекта, така че той да остане ясен и контрастен, а околния пейзаж да изглежда размазано. Така всъщност вие получавате невероятно качествен ефект Боке, присъщ за фотовъзможностите в днешните иновативни смартфони.

 

За да се наслаждавате на този прекрасен джобен приятел, пълен с отлични съвременни възможности, посетете ни онлайн на www.dice.bg и тук ще получите още:

  • отлични цени за отделните версии;
  • разновидности от аксесоари;
  • бързо и гъвкаво клиентско обслужване;
  • интуитивна за навигация и пазаруване уеб-платформа;
  • множество филтри за изобразяване само на продуктите, съответстващи на зададените критерий;
  • периодични промоционални кампании.

Очакваме Ви!

 

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеа може да откриете в YouTube канала ни.