Instagram – Как да свалите видеоклип
fitbit

Сподели на приятел
2 161

 

Instagram е платформа, която ви позволява да споделяте съдържание с вашите последователи. Снимки, видеоклипове, сторита и всичко, което се случва или ви вълнува в момента. С няколко движения може да направите снимка или клип, които да споделите със своите последователи. Може да разглеждате съдържание, споделено от хората, които следвате. Но ако решите да запазите видео, което искате да гледате няколко пъти, то ще срещнете трудности.

Платформата помага на потребителите да намират видеоклипове, които могат да бъдат интересни за тях. Не се предлага вградена опция за изтегляне на тези клипове. Ако искате да изтеглите видео, ще трябва да използвате приложение или сайт.

Независимо дали използвате приложението на компютър, таблет или мобилния си телефон има различни опции, които може да използвате, за да изтеглите видеоклип. Ето и някой от тях, които сме разделили в три категории в зависимост от устройството, което използвате.

 

Запишете видеоклипове на вашия компютър

Има много уебсайтове, които ви позволяват да изтеглите видеоклипове в Instagram и всички те работят почти по един и същи начин. Един от най-лесните и надеждни е DreDown .

За да използвате сайта, първо трябва да посетите Instagram и да заредите видеото, което искате да свалите. Копирайте URL адреса от уеб браузър, отворете сайта DreDown, щракнете върху лентата отгоре и след това поставете URL адреса в текстовото поле на страницата. Натиснете бутона DreDown, изчакайте докато видеото бъде готово за изтегляне и след това го изтеглете.

Други уеб услуги, които работят по подобен начин са DownloadGram и Download Instagram Videos .

 

Instagram 

Запишете видеоклипове в Instagram на iPhone

Свалянето на видеоклипове ако използвате iPhone е малко по-сложна. Ограниченията за сигурност в iOS са доста строги. Една от опциите е Blaze: Browser & File Manager – просто копирайте URL адреса на публикация в Instagram от приложението и след това го поставете в приложението. След това натиснете бутона за изтегляне и изберете опцията – „Export video To Camera Roll“.

Запишете видеоклипове в Instagram на Android

За потребителите на Android има няколко опции, когато става въпрос за изтегляне на видеоклипове в Instagram. Съществуват обаче и приложения, които може да използвате, за да направите нещата малко по-лесни. Една такава опция е Video Downloader за Instagram.

Тъй като приложението е безплатно, ще трябва да преглътнете рекламите. Video Downloader за Instagram върши отлична работа.

В приложението Instagram натиснете бутона с три точки в горната дясна част на публикация, от която искате да запазите видеоклипа. След това изберете „Copy link “. Преминете към Video Downloader за Instagram и изберете опцията ‘Paste’. Така може да запазвате видеоклипове, които са ви харесали, за да може да ги гледате по-късно.

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

Източник: www.techradar.com