Gmail с нова функция за търсене на стари имейли
fitbit

Сподели на приятел
1 263

Намирането на стар имейл може да бъде скучна и досадна работа, а понякога и доста напрягаща. Gmail предлага опция за търсене в пощенската ви кутия. Тя е създадена с цел  да улесни потребителите, но това съвсем не е така. Голяма част от тях дори не могат да забележет веднага полето за търсене.

След търсене на различни алтернативи сега Google улеснява намирането на имейл с филтри за търсене. Това е нова функция, която ще добави подходящи филтри в горната част на Gmail.

Gmail

За да ги използвате, просто въведете ключова дума в полето за търсене. В началото на списъка с резултати ще получите редица допълнителни филтри за вашето търсене. Например, Gmail може да предложи да ограничите резултатите до имейли само от един човек, да изключите чатовете и актуализациите на календара, да ограничите търсенето до конкретна времева рамка и да търсите само имейли, които съдържат прикачени файлове.

Коропративните филтри предлагат подобна функционалност на споменатите по-горе параметри за търсене, но изглежда, че Google прилага някои от своите AI-интелигентни функции, за да ви улесни в избора на правилния филтър.

Gmail

Имайте предвид, че полето за търсене все още предлага по-голямо разнообразие от филтри. Но трябва да знаете какви са те, това не винаги е лесно, а и отнема време в забързаното ежедневие. Новите промени в начина на търсене трябва да бъдат по-лесни за използване за повечето потребители.

 

Ако сте харесали статията четете такива в нашия блог.

Полезни видеоклипове може да откриете в YouTube канала ни.

 

Източник: https://mashable.com