Голямата Лятна промоция 2021 идва! Ето как да не я пропуснете!
fitbit

Сподели на приятел
1 842

Какви намаления обичате? 20%? Или по-добре 50%? А какво ще кажете за 90%??? Да, такива намаления ще има отново за хиляди продукти в традиционната Лятна промоция 2021 в DICE.BG!

 

Голямата Лятна промоция 2021 пристига!

Моментът да се заредите с най-новите джаджи и аксесоари за телефони, без да изпразните джобовете си, наближава! Правим последни приготовления, за да можем отново да ви зарадваме с невероятни отстъпки на оригинални калъфи за смартфони, слушалки, външни батерии, кабели, зарядни, каишки за смарт часовници, аксесоари за компютри и автомобили и какво ли още не.

промоция аксесоари за телефон

Както винаги, всички продукти са от висок клас – това са същите аксесоари, които продаваме обичайно в магазина. Но на такива цени не сте ги виждали никога, а вероятно няма и да ги видите. Така че помислете не само от какво имате нужда, а и какво винаги сте искали да си купите просто за удоволствие – защото заслужаваме да си доставяме малки удоволствия понякога, нали?

 

Какво включва промоцията?

Всъщност промоцията на аксесоари е наистина голяма не само заради цените. Този път включваме в нея над 2 000 (правилно, две хиляди!) продукта от каталога ни. Ще можете да си купите:

  • Аксесоари за Apple AirPods
  • Кабели и зарядни
  • Аудио продукти (слушалки и колонки)
  • Защита за вашия смартфон (калъфи и кейсове)
  • Водоустойчиви калъфи
  • Оригинални каишки за Apple Watch
  • Компютърни аксесоари
  • Продукти за геймъри
  • Портативни външни батерии
  • Продукти за любимия автомобил
  • Продукти за дома
  • Продукти на марките Baseus, Tecknet, Platinet

Вече знаете, че сме представители на най-добрите производители на аксесоари и периферни устройства. И когато правим отстъпки, те са само в цената, но не и в качеството.

 

От къде да пазарувате?

Лятната ни промоция ще е валидна както в онлайн магазина, така и във физическите ни магазини в Асеновград, Пловдив и София.

Точно така, отстъпките важат навсякъде! Можете да дойдете в офисите ни, за да видите и пипнете онова, което сте си избрали. Или пък да разглеждате и поръчвате онлайн, докато пиете кафе на плажа или бира на сянка.

Все пак препоръчваме да пазарувате през интернет заради ситуацията с превантивните мерки срещу вируса и големия наплив от клиенти в магазините ни по време на всяка Лятна промоция.

 

Как да не пропуснете Лятна промоция 2021?

Ако искате да знаете точната дата по-рано, абонирайте се за нашия newsletter. Така ще можем да изпратим на пощата ви специална покана и предварителна информация за промоцията. И ще ви напомним, за да не я пропуснете!

лятна промоция 2021

За да сте съвсем в течение с всичко преди и по време на голямата Лятна промоция 2021, можете да направите няколко неща:

  1. Да узнавате новините в социалните мрежи, като ни последвате:
  1. Да получавате новините на имейла си, като се абонирате тук:

[button newsletter=true]

 

Как да не изпуснете продуктите, които искате?

Ще ходите на море, ще излизате с приятели, ще гледате футбол… съвсем лесно е да забравите не само кога е Лятната промоция, а дори и коя е датата днес. Но място за тревоги няма, защото ако искате, ние ще ви напомним.

Ако вече ни последвахте в социалните мрежи, със сигурност ще сте в течение с Лятна промоция 2021. Но това не е достатъчно, защото голяма част от продуктите в нея свършват за нула време и ако не сте много бързи, може да ги пропуснете.

Ако не сте се абонирали за нюзлетъра, направете го. Не само ще ви напомним кога започна промоцията, но и ще получите имейл с каталог и ще можете да поръчвате бързо и лесно, като кликнете на избраните продукти направо от пощата си.

Освен това препоръчваме да си направите предварително профил в онлайн магазина, в който да попълните данните за доставка и да не губите време при поръчката. Направете го още сега ТУК.

Добре е преди да започне промоцията да си помислите и да си направите списък с нещата, които искате да имате. Така няма да се лутате в търсене.

И накрая ще ви кажем и една малка тайна: непременно огледайте добре всички предложения в промоцията, защото при намаления до 90% ще има още много страхотни неща, които ще поискате и ще можете да си купите на цени, каквито едва ли повече ще видите.

 

Как ще получите продуктите?

Вече няколко години наш партньор в доставките е „Еконт“. Те са нашата гаранция, че всичко, поръчано от вас, ще пристигне в срок и в перфектно състояние. Но това не е единственият начин да получите поръчаните продукти.

Доставка в София можете да получите и чрез нашия собствен електромобил, който ще пристигне бързо на указания от вас адрес.

Ако все пак предпочитате друг доставчик, можете да го отбележите в полето „Коментар“ в края на поръчката. Познавате ни, ще направим всичко възможно, за да ви зарадваме истински!

Ще имате опция за проверка на пратката, за да сте сигурни, че сте получили точно това, което сте пожелали.

 

А сега… продължавайте да се наслаждавате на лятото, да ходите на плаж, да се срещате с приятели, да пътувате… Но и не забравяйте, че хилядите изгодни предложения за мобилни аксесоари от висок клас идват само след няколко дни…