DICEна15. Честит рожден ден. За своя юбилеен рожден ден DICE подарява подаръци!
fitbit

Сподели на приятел
9 316

Скъпи приятели, с удоволствие ви съобщаваме, че през март 2022 година празнуваме юбилеен рожден ден! DICE става на цели 15 години!

Не знаем дали ще получим подаръци, но със сигурност ще раздадем.

Прочетете повече за подаръците, които можете да получите, в края на статията.

А дотогава нека ви разкажем малко за…

 

Нашата история – началото

В началото, през 2007 година, бяхме Антон и Любомир – приятели с любопитство към техниката и компютрите. Започнахме с магазин за компютри и сервиз в родния ни Асеновград.

рожден ден Dice

Когато Любо си поръча първия си iPnohe от САЩ, се оказа, че не може да намери аксесоари за него. И му хрумна да започнем да продаваме аксесоари за iPhone чрез онлайн магазин. Помолихме наш приятел да го направи  той тъкмо се учеше на това, и скоро магазинът беше готов. Започнахме да получаваме поръчки от цялата страна и да внасяме стоките сами. А с течение на времето ставаше все по-ясно, че качествени аксесоари се намират наистина трудно. Само че ние искахме да бъдем не просто търговци, а да предлагаме истински работещи решения и продукти, които ние самите бихме си купили с удоволствие. И започнахме да работим усилено, за да го постигнем.

 

Развитието

През 2009 година за пръв път посетихме изложение за потребителска електроника в Хановер Германия. Това беше началото на по-сериозните ни бизнес отношения с фирми от чужбина и се оказа единственият работещ начин да откриваме, виждаме и държим в ръцете си все повече и повече качествени, красиви и функционални аксесоари. Продължихме тази практика и до днес.

рожден ден Dice

Сега ежегодно посещаваме различни изложения в Берлин, Хонг Конг, САЩ. Това ни помага да сме в крак с последните тенденции в света на мобилните технологии и аксесоари, да подбираме лично продуктите, които предлагаме в DICE, и да им осигуряваме добри цени.

Освен мобилни аксесоари, започнахме да внасяме и модерни джаджи и иновативни продукти, които смятаме за наистина полезни за съвременния начин на живот. Най-важният ни критерий при подбора на всичко, които да предлагаме, остават качеството и реалната функционалност.

 

Малко цифри

И ако когато на своя юбилеен рожден ден DICE обърне поглед назад, най-лесно е да измери развитието си в цифри.

 

  • В началото продавахме едва 10 продукта. Днес асортиментът ни надхвърля 55 000 артикула.
рожден ден Dice
Ъгъл от магазина ни в София

 

  • Стартирахме с идеята да продаваме аксесоари за iPhone. Към днешна дата сме предлагали джаджи и мобилни аксесоари на над 100 подбрани марки от цял свят.
Специалните места на специалните брандове

 

  • В складовете ни редовно пристигат доставки на нови и нови официални продукти на Apple, Samsung, Baseus, Satechi, UAG, Elago, Guess, Lifeproof, Mercedes, BMW, Ferrari и др.
Доставка на Apple
Доставка на Apple в склада ни

 

  • Можем да се похвалим със стотици хиляди поръчки и доволни клиенти.
Ето откъде тръгват вашите доставки

 

  • Магазинът в Асеновград, от който тръгнахме, порасна и се превърна във верига от специализирани магазини в Пловдив и София.
Магазинът и зелената ни политика – използваме електромобили, не използваме хартия

 

  • Поддържаме сервиз за поправка на Apple устройства.
Няма страшно, решението на проблема е зад вратата…

 

  • Онлайн магазинът ни има версия на английски език и продаваме продукти по цял свят, чак до Китай и Нова Зеландия.
Фотосесия за продуктите в сайта

 

  • Поддържаме блог, за да ви държим в течение с новостите в света на мобилните технологии и аксесоари. Развихме и профили във Facebook, Instagram, за да сме близо до вас. И не на последно място, разработихме YouTube канал, в който да видите ревюта на любимите ви аксесоари и марки.

 

Екипът на DICE

Разбира се, всичко това нямаше да е възможно без нашите колеги – младите, интелигентни и амбициозни хора, с които работим. Те преминават през специализирано обучение, за да научат всичко, което знаем ние, и не престават да обогатяват знанията си и да следят новите тенденции, за да могат да са наистина полезни със съвети и опит. След това стават онези усмихнати лица, които виждате в магазините ни или чувате по телефона, когато имате нужда от адекватна консултация при избора си.

 

Dice Asenovgrad

Екипът ни в Асеновград

Никой бизнес не е по-голям от своите клиенти

Това е мотото, под което работим вече цели 15 години. И не очаквайте след този рожден ден DICE да се промени. Вашите желания и нужди са важни за нас и сме впрегнали целия си опит и усилия, за да ви дадем адекватни решения и да направим дните ви малко по-лесни и комфортни.

рожден ден DICE

Ето така ви посрещаме и изпращаме

Стараем се да поддържаме богат асортимент от аксесоари, джаджи и иновативни продукти, които да задоволят всякакви нужди и желания. С едно условие: в каталога ни ще откриете само продукти, за които наистина си струва да давате пари и реално ще разрешат проблема ви. Можете да сте сигурни, че всичките мобилни аксесоари и джаджи в DICE са напълно функционални. Те са перфектна инвестиция, тъй като могат да ви служат наистина дълго време.

рожден ден DICE
Експертите са тук, за да ви помогнат

 

Клиентите, за които работим

Ето някои от стотиците отзиви от вас, тези които ни вдъхновявате да работим още по-упорито:

„Много съм доволна, открих всичко нужно. Приятно ме изненада и отзивчивостта на екипа.“ – Анелия Попова

„Изключително любезни и професионални служители! Препоръчвам мястото и определено ще го посещавам занапред.“ – Martin Petkov

„Поръчах си Huawei tripod selfie stick pro.Страхотен стик който го намерих само при тях. Изключително съм доволен от обслужването.Компетентни, вежливи, бързи и с отношение към клиента.Нещата са им качествени и силно ги препоръчвам като магазини. Браво и само така.“ – Simeon Kolev

„Dice.bg са страхотни. Закупих в сряда 23:00 продукта Apple Airpods 2 и те бяха при мен на следващия ден точно в 14:00 на адрес!!! Извънредно бърза доставка, просто WOW! Благодаря за допълнителния подарък към поръчката. Силно препоръчвам пазаруването от Dice.bg. Благодаря!“ – Borislav Donchev

„Едно любимо място. Имат най-добрите марки за аксесоари.“ – Hristo Moskov

„Имаха калъф за Samsung galaxy s10+ на втория ден след излизането на апарата на пазара“ – Dimitar Grigorov

И за да ви зарадваме още повече, се стремим да поддържаме постоянни реални промоции, за да ви дадем възможността да получите най-доброто на изгодна цена. Намаленията в кампаниите ни могат да стигнат до 90%!

И усмихнатите ни дами сред купища аксесоари на промоция

А в месеца на нашия юбилеен рожден ден DICE и екипът ни сме толкова щастливи, че искаме да сме още по-щедри. Затова прочетете внимателно какво да очаквате като подарък за рождения ден на DICE.

 

За своя рожден ден DICE подарява подаръци!

Ето какво сме ви приготвили:

В периода 01.03.22 – 31.03.22, всеки клиент направил онлайн поръчка на стойност над 50.00 лева (куриерските разходи не се включват към сумата), ще получи подарък изненада от нас.

Подаряваме ви специални отстъпки до 90% на любимите ви продукти

Над 200 специално намалени продукти. Разгледайте и поръчайте от мобилните аксесоари на промоция ТУК.

Подаряваме ви 15% намаление на цените през март

За тези, които желаният продукт не е измежду продуктите в промоция, през целия месец март можете да използвате 15% отстъпка при пазаруване с код DICENA15.

Кодът не важи за телефони, таблети, мобилни устройства и продукти, които вече са с намаление. Но за всичко останало можете да имате на още по-добра цена.

Благодарим ви за доверието.

Поздрави, екипът на Dice.bg

 

 

––

Заповядайте да празнуваме в нашия онлайн магазин или в центровете на DICE в: