Лятна промоция 2023 – най-добрите ни цени за аксесоари и джаджи
fitbit

Сподели на приятел
9 034

Не, няма да пропуснем да направим лятото още по-хубаво – от толкова години сме заедно, че вече сте наши приятели! Ето защо искаме да ви помогнем да си прекарате наистина страхотни ваканции, като харчите повече за приключения и по-малко за джаджите, които ви трябват за още по-яки преживявания и спомени. Нашата Лятна промоция 2023 ще продължи цели 20 дни и ще ви даде възможност да попълните колекцията си от любими аксесоари за телефони и технологични устройства за ваканцията, без да изтръсквате портфейла си.

За да не пропуснете нито едно предложение и да знаете всичко за голямата Лятна промоция 2023, използвайте всички наши канали за информация:

 

Знаете какво да очаквате, нали? Познатото качество, любимата функционалност, още по-добри цени! Прочетете с какво сме планирали да ви зарадваме този път.

Над 10 000 продукта

В лятната кампания на DICE ще откриете намалени подбрани продукти от любимите ни марки, аксесоари и джаджи. И като казваме „подбрани“, имаме предвид не десетина, а повече от 10 000 продукта! Прочетете надолу точно какви са.

До 90% намаление

Ако вече сте харесали слушалки, колонки, батерии или раници, сега е моментът да ги поръчате от DICE на наистина добри цени – намаленията могат да стигнат до цели 90% в зависимост от различните продукти. Знаете, че нашите намаления са винаги реални, за да може вашите покупки да са реално по-изгодни.

Цели 20 дни

Лятна промоция 2023 ще продължи в магазините на DICE от 20 юли до 10 август. Но не чакайте последния момент, намаленията важат до изчерпване на количествата.

Какво ще има в Лятна промоция 2023

Няма да е трудно да откриете кои продукти влизат в Лятна промоция 2023. Можете да ги намерите така:

  • Ще познаете продуктите от промоцията по етикета в горния десен край на продуктовата снимка, на който ще бъде обозначено намалението.
  • Отворете и разгледайте категориите в специалното меню на кампанията в DICE.bg, ако искате да разгледате само намалените продукти.

Ето в кои категории ще можете да намерите аксесоари за телефони и джаджи на промоция.

Драстично намалени до 90%

Всички продукти тук са на цени, близки до подарък. Така че направете подаръци – и за самите вас, и за близките ви хора.

Зарядни и кабели

Колкото повече зарядни и кабели имате, толкова по-спокойни ще бъдат всички ваши пътувания и ваканции.

Слушалки и колонки

Излежаване на плажа, релакс пред палатката, преход в планината – навсякъде е по-приятно с любимата музика.

HD видео кабели

Колкото по-хубави са кабелите, толкова по-хубаво е видеото. За онези дълги летни видео маратони…

Поставки

Къде да държите телефона в автомобила? Как да гледате филми на лаптопа в палатката? Тук ще намерите всичко нужно.

Чанти, раници и калъфи

И, естествено, трябва да има как да носите всичките си изгодни покупки по време на летните пътешествия.

Маркови аксесоари в Лятна промоция 2023

Както обикновено, осигуряваме специални цени и на някои от най-любимите си марки. В Лятна промоция 2023 те са свързани изключително с приключенията, разходките, пътешествията, ваканциите на открито. Ето кои са:

  • Baseus – намаление 20%
  • Spigen – намаление 20 %
  • Elago – намаление 20%
  • Urban Armor – намаление 20%

Ако вече ги познавате, знаете какви невероятни продукти можете да си закупите и на какви страхотни цени. Ако не сте ги изпробвали – сега е моментът да го направите, препоръчваме  горещо всеки един аксесоар от тези невероятни марки!

За да разгледате и разпознаете всички намалени продукти в нашия сайт, просто търсете специалните ни лейбъли в десният край на снимките, на продуктите, които участват в лятната ни промоция.

От къде ще можете да пазарувате

Повечето ни аксесоари и джаджи от Лятна промоция 2023 са налични и онлайн, и във физическите ни магазини.

Ако искате да видите и пипнете това, което сте харесали, или имате нужда от консултация, заповядайте на място в магазините ни:

Ако сте направили своя избор, ако нямате време или възможност да стигнете до магазините ни, просто поръчайте онлайн и ще доставим максимално бързо продуктите до вратата ви.

Как да не пропуснете нищо от намаленията

Би било твърде жалко да пропуснете Лятна промоция 2023, нали? Ние ще ви помогнем да сте в течение с всичко, което се случва, и да поръчвате за нула време. Ето какво трябва да направите:

  • Абонирайте се за нашия нюзлетър. Така направо на имейла ви ще получавате подробна информация за Лятна промоция 2023 – кога, какво и докога можете да поръчате на супер цени. Телефонът ви ще ви съобщава за всеки нов имейл и ще научавате всичко на мига.
  • Последвайте профилите ни във Facebook, в Instagram или в Youtube. Там ще пишем и разказваме за новостите и така няма да пропуснете нито едно интересно предложение.
  • Направете си профил в онлайн магазина на DICE.bg още сега. Така ще можете да поръчвате за минута, без да се налага да попълвате данните за поръчката си всеки път.