Коледна томбола 2023 и много подаръци от DICE
fitbit

Сподели на приятел
10 650

Ако все още не сте напълнили чувала на Дядо Коледа, сега е моментът! Зарадвайте щедро семейството и приятелите си, дори себе си и ще получите щедрост в отплата. Защото и тази година в DICE сме ви приготвили много, много подаръци от томболи, отстъпки и кутийки под елхата. Продължавайте да четете, за да научите всичко за нашата Коледна томбола 2023 и за всички видове коледни изненади, които ви очакват през декември.

А ако искате да получите нещо хубаво от нас, но все още не сте измислили подаръци за близките си, ще ви помогнем с няколко идеи, които определено си струват.

Не спирайте да четете, не спирайте, приготвили сме ви толкова много начини да се усмихнете още по-широко тази Коледа…

Коледна томбола 2023 с големи, големи подаръци

Традиционната ни Коледна томбола 2023 тази година започва на 05.12 и ще продължи чак до 22.12. Правилата са лесни и прости, а наградите – големи и хубави, както обикновено.

Ето какви са условията за участие:

  1. Да направите покупка от DICE в периода 5.12 – 22.12.
  2. Ако пазарувате онлайн и сумата в кошницата ви надхвърли 100 лв., вашето име и номер на поръчка влизат автоматично в списъка за Коледна томбола 2023.
  3. Ако правите покупка от физическите ни магазини, ще трябва на място да попълните своето име, телефон и имейл за връзка, за да ви включим в Коледна томбола 2023.
  4. Късметлиите ще изтеглим на 22 декември 2023. Ще използваме софтуер за случайно избиране на номер на покупката/поръчката от списъка с участниците в играта.

ВАЖНО!

Всяка отделна покупка за над 100 лева на един и същи човек се брои като нова, отделна покупка със собствен номер. Колкото покупки за над 100 лв. сте направили, толкова пъти участвате в томболата. Така можете да повишите шанса си да спечелите!

Допълнителни условия за Коледна томбола 2023:

  • Клиенти с върнати и отказани поръчки не участват в играта. Ако бъдат изтеглени, участието им се анулира и наградата се печели от следващия изтеглен.
  • Участват клиенти само с поръчки за над 100 лв. В тази сума НЕ влизат куриерските разходи и кодовете за отстъпка.
  • Клиенти, получили своят подарък, нямат право да връщат поръчките, които вече са направили. Ако желаят да върнат поръчките си, трябва да върнат и спечелената награда.

А големите подаръци, които сме подбрали за най-щедрите дядоколедовци, са:

Marshall Major IV Bluetooth – безжични слушалки с микрофон за смартфони и мобилни устройства

Marshall Middleton – безжичен портативен аудиофилски спийкър за мобилни устройства с Bluetooth (черен-бронз)

Samsung Galaxy Watch 5 Pro SM-R920N 45 mm Bluetooth – умен часовник с GPS за мобилни устойства (45 мм, Bluetooth версия, сив)

Това са страхотни продукти, които със сигурност ще ви зарадват. Защото го заслужавате!

Подаръците под елхата са за вас

Но ние обичаме да виждаме празнични усмивки, които са не само широки, а и многобройни. Затова Коледна томбола 2023 не е всичко, с което ще ви радваме. Имаме за вас още много, много подаръци под коледните ни елхи. Буквално.

Ако влезете в нашите физически магазини през декември, ще видите, че под елхите ни има купища подаръци. Те не са само за декорация, те са за вас.

Условието е лесно: да посетите наш магазин от 11.12 до 24.12 и да направи покупка за над 50 лева, с която да зарадвате някого. А ние ще зарадваме вас – ще получите подарък от тези под елхата.

Имайте предвид, че нашият Дядо Коледа е справедлив. Затова колкото по-добра е вашата покупката, толкова по-добър ще бъде и вашият подарък.

Ето къде са нашите магазини:

Напомняме: ако покупката е над 100 лв., ще получите и подарък, и участие в Коледна томбола 2023. Хубаво е, нали? Но и това не е всичко…

Подаръци с отстъпка 15%

Разбира се, че няма как да ви пропуснем, ако пазарувате и в онлайн магазина.

Ще ви подарим още сега специален код за отстъпка от 15%, който ще работи за вас от 5.12 до 23.12. Кодът ще намали цената на повечето ни артикули. Все пак имайте предвид, че НЕ важи за вече намалени продукти, телефони, компютри и мобилни устройства

Кодът за отстъпка на DICE е koleda23. Запишете си го.

И така… вече сте готови да пазарувате за любимите си хора, за да печелите техните усмивки и нашите подаръци. А измислили ли сте с какво да ги зарадвате?

С какви подаръци за Коледа да зарадвате вашите най-любими хора? Вижте ТУК нашата селекция.

––––

Пазарувайте за Коледа от нашия онлайн магазина или в центровете на DICE в:

Полезни видеоклипове може да откриете в каналите ни в  YouTube и TikTok.

Следете промоциите и новостите във FacebookTwitterInstagram.