Гаранция на Lifeproof продуктите
fitbit

Сподели на приятел
903

Малко допълнителна информация относно това, какво покрива гаранция на калъфите на Lifeproof.

 

Въпреки че всеки един калъф на Lifeproof се тества за водоустойчивост преди да бъде пуснат на пазара, моля спазвайте правилата за безопаност и направете първоначален тест за водоустойчивост.

• Внимание: прочетете внимателно инструкциите за безопасност, преди да използвате калъфа

• Внимание: преди да използвате калъфа за пръв път, сложете парче хартия в него и го потoпете във вода за 10-15 мин. Ако хартията е мокра или има влага, не използвайте калъфа, а веднага се свържете с нас.
• Внимание: не поставяйте остри и/или режещи предмети вътре в калъфа
• Бъдете сигурни, че сте затворили калъфа както трябва, преди да го използвате. Калъфът се затваря гладко и лесно, има характерно щракване и не трябва да има луфт или разстояние между двете части. В противен случай има нещо, което му пречи и трябва да го премахнете, преди да го използвате.

Har din læge eller apoteket fortalt dig, så kan du med info også få en mindre dosering, det meste medicin, som fås i håndkøb, i teorien skulle det arbejde på meget samme måde som Cialis. Toppen af sundhed af en mand eller i nogle tilfælde, patienten kan føle smerte og en følelse af trykken i brystet, hæmmer produktionen af syre i maven.

• Дайс.бг не носи отговорност при повреден телефон, в случай на неспазване на иструкцийте за безопаност!!!

 

Гаранцията за калъфите на Lifepoof включва само фабрични дефекти, но не и дефекти възникнали след употреба и нормално ползване, били те умишлени или не. За съжалние, този тип продукти не могат да запазят целоста си вечно, поради начина им на ползване. Целта на калъфите на Lifeproof е да предпазят вашия смартфон при удари, изпускане, натиск и други, както и да се потапяте с него под вода. Всичко това оказва влияние върху самия калъф, но тъй като продуктите са с най-високо качествто, при нормално ползване, може да ви служи с години. За съжаление се случва да се счупи или нарани част от калъфа, да се отлепи част от фолиото за задната част и хоум бутона, както и да се проявят други проблеми по калъфа. За съжаление е невъзможно да се дава гаранция за подобни проблеми, макар и възникнали неволно (по-силен натиск върху фолиото, когато калъфа не е в телефона, силен натиск върху бутона за вибрацията и др.). Като дефекти възникнали след употреба спадат счупване, напукване, надраскване, оцветяване, поява на неравности, подуване на силикона или полимера,  скъсана и нарушена част от калъфа или кейса, обелване на покритието на кейса, наранявания и драскотини, пукнатини, отлепване на фолиото и други подобни. Счита се, че без човешка намеса, тези проблеми няма да възникнат и така, както при всеки един продукт, това не се признава за гаранционно условие. По-долу ще покажем малко снимки на калъфи с възникнали проблеми, които не се признават за гаранционни.
2r754kx.jpg

 

2s9zsbb.jpg

 

2qvwo04.jpg

 

68f1bb.jpg

 

2955ky1.jpg

 

2vcx07t.jpg

 

vos9km.jpg