iPhone XS Max – Звездите на големия екран
fitbit

Сподели на приятел
1 057

iPhone XS Max – Звездите на големия екран

След като се спряхме на iPhone XR, днес сред обсега ни попада най-новият модел на Apple. А именно iPhone XS Max. Той е най-огромният сред всички досегашни генерации и се отличава с множество възможности, с базовите от които ще се запознаем в следващите редове.

 

iphone xs max

 

Най-големият дисплей на iPhone

  • размер: със своите 6,5 инча по диагонал и тясната рамка, IPS екрана заема почти цялата предна повърхност от край до край;
  • резолюция: разделителната способност на картината е 2688х1242 пиксела, а плътността – 458 ppi, осигурявайки чисто и контрастно изображение, без наличие на видими пиксели или зърнести области. HDR, наричан още висок динамичен диапазон, предоставя по-контрастни цветове и по-фина градация между нюансите;

iphone xs max

  • технология: екрана е базиран на Super retina OLED дисплей, предоставящ Multi-Touch контрол за максимално потребителско изживяване и “жива”, контрастна и наситена с цветове, картина.
  • материал – за най-горна защита се използва висококачествено закалено Gorilla Glass стъкло от последно поколение, отличаващо се с повишена степен на издръжливост от надрасквания и удари.

Перфектни изображения с революционна система от камери

Благодарение на двойната 12 mp широкоъгълна професионална камера, получавате революционна система от възможности за създаването на висококачествени зашеметяващи дневни или нощни снимки. Така предпочитания днес портретен режим Portrait, тук е още по-силно изразен, благодарение на по-усъвършенстваните алгоритми за определяне на обектите. Depth Control функцията ще ви позволи самостоятелно да задавате параметрите за да направите професионална снимка.

 

iphone xs max

 

Сред останалите способности, допринасящи за заснемането на наистина висококачествени изображения, са достъпни още Quad-LED светкавица. Тя спомага за перфектно нощно снимане, двойна оптична стабилизация и сензор със задна подсветка. За зумиране имате две опции, а именно 2-кратна оптична и 10х цифрова технология.

 

apple

iPhonе с най-голямо вградено пространство – 512 GB

Това е най-обемната поддържана вътрешна памет в историята на смартфоните iPhone до момента. Вече имате достатъчно място за съхранение на любимите си филми, игри и музикални тракове. Това е практически неизчерпаемо пространство, осигуряващо капацитет за оформянето на една солидна колекция от мултимедийни и софтуерни приложения.

 

Вградената памет от 512 GB е по-бърза от всяка друга външна подобна. Това означава, че всички инсталирани върху нея софтуерни приложения ще се стартират забележимо по-бързо. Oт тези приложения, които се намират във външния аналог алтернативи. Ето защо, подобно пространство си е за предпочитане.

 

apple

 

 

Ако искате да притежавате телефона на Apple с най-големите възможности или да намерите правилния аксесоар, посетете ни онлайн на www.dice.bg и ще останете озадачени от изгодните цени и предлагана гаранция. В случай, че искате да отправите някакви запитвания нашите експерти са насреща. Те са висококвалифицирани в областта и ще получите компетентно мнение! Очакваме Ви!

 

Повече интересни статии четете в нашия блог.

Полезни видеа може да откриете в YouTube канала ни.