Аксесоари за Amazon Kindle четец

Страници 1 | 13 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Категории
Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Моля, отделете няколко секунди, за да прочетете текста отдолу.


Само преди 7-8 години четенето на електронни книги беше истински лукс. Почти никой не беше чувал за тази възможност. Никъде не се предлагаха, за разлика от аудио книгите, които са на мода от години, особено в страни като САЩ. С развиването на сравнително евтината технология E-Ink, която симулира до съвършенство вида на истинската хартия и мастило, електронните романи претърпяха истински бум в развитието си. Сега почти няма роман или друго произведение, което да няма своя електронен вариант в продажба.

И така – такива произведения вече има много, но с какво устройство да ги четем? Първи в своите иновации и масовост бяха Amazon, които реагираха своевременно със своите Kindle девайси. В началото те бяха монополисти, но бързо доста от световните компании се намесиха и създадоха свои марки четци. Така цената на Киндъл падна, но качеството – не. В ДиСи можете да си закупите всяко едно от девайсите, предлагани от компанията. Освен достъпните цени, предлагаме, разбира се, и всякакви артикули, които да допълнят Вашето изживяване.

Калъфи и предпазни фолиа


Всеки един четец, независимо от вида си, има нужда от защита. Защита от външни наранявания като: изпускане, заливане с вода или течности, прах и твърди частици. Ако имаме деца около нас, мисията изглежда напълно обречена. Затова ние предлагаме всичко, което може да допълни Вашата електроника. Било то usb хъб с възможности за зареждане на няколко устройва, било кожени или други видове калъфи за предпазване от външни условия, било допълнителна usb лед светлина, която да Ви помага с четенето. А може да си вземете и слушалки, с които, докато четете, да слушате и музика.

Допълнителен заряд и кабели


Съществуват и най-различни възможности за допълнителни външни батерии, които да Ви помогнат със захранването, когато сте навън сред природата например. С тях можете да заредите няколко устройства за четене, защото те не изискват много ток, а после работят с месеци, тъй като почти няма какво друго да визуализират освен сиви и бели точки, които образуват текст. Кабели обаче винаги са нужни. Въпреки че са универсални, кабелите често пъти не достигат поради една или друга причина.

Какво ще намерите при нас в ДиСи?


Добро и компетентно обслужване по всяко време. Нашите служители са добре подготвени да посрещнат всички Ваши въпроси относно това, което предлагаме в магазините си. А ние имаме магазини в няколко големи български града: София, Пловдив, Асеновград. Елате на място и разгледайте, задължително ще си харесате нещо, което да Ви е полезно. Освен това, при нас можете да пипнете с ръце всяка стока, или да я пробвате на място, за да знаете ще Ви свърши ли наистина работа и напълно съответства ли с Вашия продукт.

Ако пък ли не можете да ни посетите по една или друга причина, имаме електронен магазин – dice.bg, който работи всеки ден, седем дни в седмицата. Направете си профил, разгледайте, прочетете информацията и поръчайте. Поръчката Ви ще дойде в рамките на работния ден или пък на следващия. Често пускаме промоции и ще останете доволни.
 

С нас Вие винаги имате избор:

  • На качество, което виждате с очите си и пипате с ръцете си;
  • На избор, който е особено богат;
  • На марки, които са сертифицирани от производителите, че отговарят напълно;
  • На цени, защото често пускаме намаления.
Заповядайте и се убедете сами: dice.bg