USB-C хъбове и адаптери за допълнителна функционалност.

Страници 1 | 26 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Хъбовете и адаптерите са подходящи допълнения ако желаете от единичен порт да получите повече на брой от същите такива или разнообразие от други. Какво представляват и за тяхното приложение ще стане дума в следващите редове.


Какво представляват травел хъбовете

Позволяват например от USB-C да получите комбинация от различни други, като USB, HDMI или SD. Представлява миниатюрен панел, на който се намира входящия единичен конектор и останалите изходи. По този начин на устройство можете да включите допълнителна периферия, с която да работите.


Адаптерите пък са преходници от един порт към друг, позволяващи Ви да включите периферия, чийто конектор да стане съвместим с дадена електронна джаджа (компютри, лаптопи, телефони). Те обикновено са с единичен порт и за двете свързани устройства.


За какво служат

Според вида, предназначението им е различно. Понякога се използват просто за зареждане на едно или няколко мобилни джаджи или за обмен на данни между отделната свързана периферия. Използват се още за предаване на звук и картина към голям екран и аудио система, а също и за мрежова свързаност между електрониките.


Като цяло, с подобни хъбове и адаптери са възможни почти всякакви комбинации на свързаност и трансфер на данни между допълнителните джаджи. Дори това могат да са допълнителни елементи, разширяващи възможностите на домашните Ви електронни приспособления, каращи ги да работят в синхрон и да се допълват взаимно по функционалност.


Гаранция за качество от Dice.bg

Основната причина да изберете нас, като доверен търговец е фокуса ни към гаранцията на продуктите и безопасността на клиентите ни:

  • възможност без всякакво обяснение да се откажете от покупката си и да ни я върнете срещу възстановяване на заплатената от Вас сума;

  • не дължите никаква неустойка за решението си да се откажете от продукта;

  • всеки от стоките ни е с различна продължителност на гаранционното обслужване, което с точност може да се провери в описанията на всяко от тях.


Ето така правим пазаруването при нас безопасно и сигурно, а в случай, че срещате проблеми с покупките или просто се колебаете относно избора, потърсете нашите експерти. Ние сме на линия всеки ден през работно време и сме готови да Ви помогнем.


Съветваме Ви също да използвате специалните филтри, позволяващи да зададете повече от един критерий за избор наведнъж и така да “отсеете” само продуктите, съответстващи на тях. Подобен подход значително ще улесни и ускори подбора на точният за Вас артикул. Заповядайте!