Универсални аксесоари за други телефони

Страници 1 | 40 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Универсални са тези аксесоари, които могат да се използват на повече от един модел или бранд смартфон. Какви са разновидностите, предлагани в Dice.bg и техните предимства ще ги разгледаме в следващите редове.


Какви видове универсални аксесоари се продават в сайта

В онлайн магазина Ви представяме обширна гама от дейта кабели, слушалки и преходници. Получавате още допълнителни управляеми посредством смартфона джаджи, както и зарядни за кола, презареждаеми батерии и автоаксесоари, като поставки и различни холдери. Очакват Ви още калъфи за мобилни телефони, таблети, адаптери от един конектор на друг, четци на карти памет (картрийдър) и т.н.


Предоставяме дори и доста различни аксесоари за ремонтни дейности, като антистатични подложки, инструменти за запояване и разглобяване на таблети и смартфони. Накратко може да се обобщи, че при нас ще откриете всичко, с което можете да разширите възможностите на мобилното си устройство на максимум.


Асортимент

Пълна гама от възможности за поддръжка и ремонт на електронните джаджи, както и поставки против изпускане, пауърдок станции, резервни допълнителни батерии и различни пасти за почистване и полиране на стъклената повърхност. Отделно се предлагат и спрейове за почистване, медикаменти за отстраняване на драскотините от дисплея и пълен набор от допълнения за ремонтни и обслужващи дейности.


Всичко това е достъпно на цени без аналог и с високо качество на изработката. Заповядайте, разгледайте предложенията ни и при необходимост ни пишете.


Предимствата на Dice.bg

Отличителните ни качества се изразяват в загрижеността ни към клиентите, предоставяйки им максимално изгодни условия за пазаруване и надеждни качествени стоки с дълга гаранция. За да сме сигурни, че предлагаме наистина работещи и съвместими допълнения, ние тестваме предварително всяко едно от тях. Така напълно сте уверени, че закупената от вас джаджа ще е съвместима с устройството Ви.


Нашите експерти са винаги на линия за да Ви окажат нужното съдействие в процеса на избиране и завършване на поръчката. Изберете нашият онлайн магазин защото:

 
  • ние сме професионалисти в областта си и винаги ще Ви дадем адекватно мнение по вашия въпрос;
  • имате на разположение огромно разнообразие от всевъзможни допълнения за вашия модел мобилен телефон;
  • всички стоки са нови и със заводските им комплекти, а гаранцията е най-продължителната за максимално спокойствие относно изправността;
  • лесен начин за поръчки, дори и докато използвате джобния си таблет или gsm, както и докато сте на път.

Вероятно вече забелязвате, че има доста предпоставки да изберете именно нас, когато сте в търсене на своите gsm забавления, така че заповядайте!