Соларни батерии и зарядни устройства.

Страници 1 | 3 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Моля, отделете няколко секунди, за да прочетете текста отдолу.

 
Соларните устройства стават все по-полярни дори в нашия бит в България. По света се използват отдавна, защото доставят доста по-евтина и достъпна енергия от познатата ни електрическа такава. Все още слънцето е безплатно и грее еднакво за всички. Така че защо да не се възползваме от неговите преимущества?
 

В Dice предлагаме нови решения

 
Постепенно и българският потребител се реши да закупува слънчевите преобразуватели и започна да пести. Този сегмент се разви толкова, че от няколко години се произвеждат дори мини соларни системи за мобилните играчки, които ползваме. Да, ние познаваме и преносимите батерии, но пък тях трябва да зареждаме предварително също с електричество. Друго си е да извадим някоя малка станция и да са ни достатъчни само ултравиолетови лъчи, за да вкараме нов живот в дивайса си.
 

Изберете нужното още днес…

 
… и го вземете с Вас, където пожелаете. Панелчетата, които улавят слънчевата светлина, вече са вградени в почти всички познати предмети, които така или иначе ползваме. В ДиСи можете да си намерите само плочки, които да закачите, където пожелаете – например на раница или стена. Или различни калъфчета, несесерчета и други удобства. Ценовият диапазон е съобразен с Вашите нужди и възможности.
 

За кого е най-подходящо?

 
За всекиго, който разчита да има заряд навсякъде. Разбира се, най-вече се възползват хора, които често се разхождат в планината или остават на открито. Така няма нужда да мъкнат излишни девайси. Достатъчно е да закачат своите слънчеви генератори на огрявани места, за да генерират нужния им ток. Градският човек, който обикаля по цял ден улиците също може да се възползва и да не остава без заряд.
 

Как да изберем?

 
Елате на място в някои от нашите физически магазини – имаме такива в София, Пловдив и Асеновград. Разгледайте и се поинтересувайте какво е подходящо за Вас. Разбира се, може да отворите и електронния ни магазин – dice.bg – и да разгледате всички предлагани възможности, без да мърдате от дома си. Една бърза поръчка и на другия ден стоката е при Вас.
 

В Dice.bg вие получавате:

  • сигурност, че всичко, което предлагаме, е изпробвано лично;
  • най-добри цени за съответния клас продукт;
  • удобство да пазарувате от дома си;
  • винаги изгодни гаранционни условия.
Не се колебайте, а ни посетете на dice.bg и изберете днес, за да го имате още утре.