Външни батерии за зареждане на вашият смартфон. Не оставяйте без заряд.

Страници 1 | 21 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид Аксесоар
Вид
Цена

от до

Цвят

Подвижните батерии, наричани още от английски Power Bank, представляват външен допълнителен миниатюрен акумулатор за зареждане на едно или няколко мобилни устройства. Към подобна джаджа обикновено се прибягва в случаите, когато се очаква дълго време липса на традиционно електроподаване. Поради огромната им разновидност лесно човек може да се обърка и за това сега ще обясним стъпките за правилен подбор и как да я използвате.


Как да изберем външна батерия

Процесът по избора не е никак сложен, стига обаче да сме наясно с нещата, за които да следим:

  1. Капацитетът - най-важният показател, за който да следим, когато отидем в магазина. Той се обозначава от производителя в милиампер часа (mAh). От него зависи за колко време електронната Ви джаджа ще получи енергия. Този показател, минимум трябва два пъти да надвишава параметъра на акумулатора в мобилното Ви устройство.

  2. Сила на тока - от нея зависи времето за зареждане. Колкото силата е по-голяма, толкова по-бързо ще завърши процеса. За смартфони, стандартния показател е от 800 до 1200 мАч., а за таблети - от 1500 до 2000 мАч.

  3. Размери - следва да знаете, че колкото капацитетът на пауър банк е по-голям, толкова и неговите размери се увеличават. В този случай, изборът зависи от нуждите Ви. Ако често предприемате туристически пътувания, препоръчително е да заложите на по-капацитивните и габаритни решения. Ако сте човек, който само ще презарежда смартфона си, то вземете по-компактен аксесоар.

  4. Екстри:

    1. добър вариант е продуктът да има индикатор за заряда. Така по-подробно ще се информирате за остатъчната енергия и ще преценявате кога е нужно включването й към зарядното (по-долу ще стане дума по-подробно).

    2. Добър вариант е в комплекта да присъстват и множество различни преходници, позволяващи включването на отделни устройства.

    3. Съществуват и модели с вграден в тях соларен панел, позволяващ приемането на заряден ток от слънцето. Перфектната алтернатива, ако сте на място, където изобщо липсва електроподаване.


Как се използва

Предимно е предпочитана за таблети, мобилни джаджи, телефони, лаптопи, смартфони и други подобни електроники. Употребата започва с включването на кабела за трансфер на данни към преносимата батерия. В случая двата конектора трябва напълно да съвпадат за да стане връзката. После, другият край на кабела се свързва към GSM конектора и процеса по възстановяването ще започне.


Как се зарежда

Когато индикатора за заряда сигнализира, че напрежението намалява е нужно да включите аксесоара за презареждане. За целта, в комплекта пристига специален заряден блок за традиционния ел. контакт. Наличният в комплекта свързващ кабел ще Ви помогне да направите връзката между двата компонента. После Ви остава периодично да следите индикатора на заряда и при неговото “напълване” да го изключите.


Защо да пазаруваме онлайн от Dice.bg

Защото платформата ни за пазаруване е изключително надеждна и адаптивна към всякакъв размер на екрана. Предоставя отделни системи за филтрация на продуктите по предварително зададени параметри за по-лесен и бърз подбор. На следващо място имате достъп до експерти в областта, готови да помогнат при възникнали въпроси.


Още повече, ние предоставяме гаранционно обслужване на всеки от предлаганите продукти, най-ниски цени и възможност за преглед и тестване преди да заплатите, така че сигурността при нас е гарантирана. Заповядайте!