Формуляр за отказ на поръчка

Скъпи Клиенти,

Имате право, в срок от 30 дни от получаването, да се откажете изцяло или частично от извършената и получена от Вас поръчка на сайта ни www.dice.bg.

30-дневният срок започва да тече от датата на  приемане на доставката от Вас или от трето лице, намиращо се на посочения от Вас адрес за доставка.

В рамките на горния срок, за да върнете да върнете стоката е необходимо: 


    Стоката да е неизползвана и с напълно запазен търговски вид:

- Задължително преди всичко, трябва да се свържете с нас на +359 879 437 744, за да предупредите колегите, че желаете да върнете даден продукт. Ако не го направите, има възможност връщането на продукта да се забави значително във времето.

- Да изпратите по куриер стоката с платена от Вас куриерска услуга на следния адрес: гр. Асеновград, ул. Драгоман 13, телефон +359 879 437 744, за "dice.bg". Продуктът трябва да е добре опакован при предаването на куриер, за да не бъде увреден при транспортирането (без залепени товарителници по търговската опаковка).

- Да попълните формуляр за упражняване на правото на отказ, който формуляр да изпратите на имейл адрес: [email protected] със заглавие "Отказ от поръчка №.................." и да го разпечатате и приложите в пакета, който предавате на куриера.  Ако поръчката е платена с кредитна или дебитна карта не е необходимо попълването на полето "банкова сметка".

- Да приложите в пакета касовия бон за извършената покупка;


    Предлагаме два начина, по които, ако отговаряте на условията за връщане на продукт, можем да възстановим сумата. С наложен платеж или по банков път. Препоръчваме връщането на суми с опция наложен платеж, тъй като по този начин процеса по възстановяване на сумата ви е по-бърз.


Забележка: при връщане на суми по продукти отговарящи на изискванията ни за отказ от продукт описани горе, възстановяваме единствено сумата на продуктите. Куриерските услуги по изпращане и приемане на пратките не се възстановяват. Изпълнение на горните условия прави възможно приемането на отказаната стока и възстановяването на платената цена


Формуляр за отказ от поръчка: свалете Формуляр за отказ от поръчка.