Формуляр за отказ на поръчка

Скъпи Клиенти,

Имате право, в срок от 14 дни от получаването, да се откажете изцяло или частично от извършената и получена от Вас поръчка на сайта ни www.dice.bg.

14-дневният срок започва да тече от датата на  приемане на доставката от Вас или от трето лице, намиращо се на посочения от Вас адрес за доставка.

В рамките на горния срок, за да върнете да върнете стоката е необходимо: 


    Стоката да е неизползвана и с напълно запазен търговски вид:

- Задължително преди всичко, трябва да се свържете с нас на +359 879 437 744, за да предупредите колегите, че желаете да върнете даден продукт. Ако не го направите, има възможност връщането на продукта да се забави значително във времето.

- Да изпратите по куриер стоката с платена от Вас куриерска услуга на следния адрес: гр. Асеновград, ул. Драгоман 13, телефон +359 879 437 744, за "Дигитален Център". Продуктът трябва да е добре опакован при предаването на куриер, за да не бъде увреден при транспортирането (без залепени товарителници по търговската опаковка).

- Да попълните формуляр за упражняване на правото на отказ, който формуляр да изпратите на имейл адрес: [email protected] със заглавие "Отказ от поръчка №.................." и да го разпечатате и приложите в пакета, който предавате на куриера.  Ако поръчката е платена с кредитна или дебитна карта не е необходимо попълването на полето "банкова сметка".

- Да приложите в пакета касовия бон за извършената покупка;


Само стриктното изпълнение на горните условия  прави възможно приемането на отказаната стока и възстановяването на платената цена.

Формуляр за отказ от поръчка: свалете Формуляр за отказ от поръчка.