Всички видове слушалки. Стерео, bluetooth и много други

Страници 1 | 48 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид Аксесоар
Вид
Цена

от до

Цвят

Безжичните слушалки са по-предпочитания избор пред жичните, поради очевидното предимство от липса на кабели. Какви са приоритетите за правилен подбор ще се опитаме да обясним днес.


Какви слушалки да изберете

За да разберете отговора на въпроса, на първо място трябва да решите защо си ги купувате и къде ще ги ползвате?

  1. За работа или у дома обикновено се купуват пълноразмерни модели, осигуряващи цялостно покритие на ушната мида и са подходящи за продължително слушане на музика.

  2. За градски условия, пътувания и спорт е по-добре да прибегнете към поставящите се в ухото аналози, характеризиращи се с компактност и лекота. Те са почти незабележими и няма да Ви пречат при разминаването с хората. Снабдени са със силиконови уплътнители за подобрено саунд звучене, а ако са жични е добре да заложите на тези с оплетка от плат, предотвратяваща заплитането на жиците и тяхното прекъсване при неволно леко дръпване.

  3. Ако ги използвате за игри, то тогава е нужно да прибегнете към пълноразмерните геймърски модели, покриващи изцяло ухото. Те са оборудвани с подвижен микрофон и притежават различни саунд технологии, като симулация на 3D звучене и т.н.

Марки

Сред популярни в сектора марки се нареждат брандове, като Sony за домашните потребители и Razer за геймърите. Разбира се, присъстват още JBL, LG, Sennheiser, Audio-Technica, Panasonic, Beats и други. Всички те са световно известни и добре настанили се на отрасловия пазар, предлагайки огромна гама от разновидности за максимално потребителско удовлетворение. Вероятно вече си задавате въпроса, “коя от тях да избера”? Най-простия вариант за отговор е да заложите на бранда с най-висок положителен потребителски отклик.


Цени