Аксесоари за iPhone 4S

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
Switcheasy Runaway за iPod Switcheasy Runaway за iPod 1Switcheasy Runaway за iPod 2Switcheasy Runaway за iPod 3Switcheasy Runaway за iPod 4Switcheasy Runaway за iPod 5Switcheasy Runaway за iPod 6Switcheasy Runaway за iPod 7
 
9.60 лв.
12.00
лв.

Моля, отделете няколко секунди, за да прочетете текста отдолу.

 
Все още има потребители, които са любители на класиката, наречена iPhone 4/4S. Един от най-разпознаваемите модели в света, който не слиза от ръцете на голям брой негови фенове. Специалистите определят този модел на Ябълката за един от най-сполучливите изобщо до този момент на пазара. 3.5-те инча, които поставят света на колене в този сегмент. Слушалката обаче трябва да се пази, а за нея все още има богат асортимент принадлежности.
 

Купи и глези

 
По всяко време от ДиСи можете да си закупите някакъв аксесоар, с който да направите Вашето изживяване с вечната класика айфон 4/4S особено приятно. Дали ще е някое от нашите стотици калъфчета, или пък някоя екстра пауър банк батерия, това си зависи от Вас. Защо не кристали Сваровски, които да разположите например като покривало на аудио-жака или на гръбчето на Вашия кейс? Swarovski е добре позната марка и жените харесват блясъка на камъчетата. Имаме ги в различни цветове.
 
Понякога са нужни кабели, слушалки, носими устройства и всичко това, което допълнително ни доставя удоволствие, докато боравим със своята слушалка. Не е лошо тя да е предпазена от удари и външни намеси, защото е рушима.

 
Предимствата на ДиСи

 
Dice.bg е уникален електронен магазин. Познавате ни от години. Можете да ни се доверите. Нашите усмихнати служители ще откликнат на всички Ваши въпроси и коментари. Ще Ви покажат най-новото в областта на електронните категории. Ще можете да обсъдите с нашите служите всичко това, което Ви притеснява или не ви е ясно, относно Вашата покупка. Ще Ви посрещнем с усмивка и ще Ви изпратим с покупка – на добра цена.
 
Неопренови аксесоари, твърди бъмпери, алуминиеви поставки и постаменти, гумени и силиконови калъфчета, текстилни и неопренови, стендове и док станции, защитно фолио за дисплея, полиокарбонатни кейсове, имаме всичко, за което можете да се сетите. Всичко, което може да Ви е от полза в града или планината, на морето или по време на Вашата почивка. Просто разгледайте сайта ни онлайн или посетете някой от нашите магазини в София, Пловдив, Асеновград.
 

И това не е всичко:

 
  • Зарадвайте близки и приятели с подаръци от Дайс;
  • Направете живота на някого по-лесен с иновациите, които предлагаме;
  • Възползвайте се от нашите непрекъснати промоции и отстъпки;
  • Не се притеснявайте от повреда на устройството си.
 
Ние сме помислили за всичко. Наберете dice.bg или ни гостувайте на място. Не се колебайте.