Кабели и адаптери за лаптопи

Страници 1 | 9 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Компютърната периферия във вид на странични аксесоари за лаптопи са компоненти, които несъмнено допълват и разширяват възможностите за употреба. Какво ще откриете в продуктовата гама на Dice.bg и как да изберете правилните допълнения ще опишем в следващите редове.


Какви аксесоари за лаптопи предлагаме

В онлайн магазин Dice.bg Ви очаква разнообразие от поставки и чанти за ноутбуци, кабели, клавиатури и мишки. Всичко необходимо за правилната и функционална работа на вашия компютър или мобилно устройство. Допълнителните USB хъбове пък ще улеснят връзката с повече от една електронна джаджа, добавяне на карти памет, мемори стик, мрежова свързаност и т.н. Наред с това, подборът на чанта ще Ви позволи безпроблемно да пренасяте нужните компоненти и те да бъдат винаги и по всяко време с Вас.


Отделно ще откриете множество кабели и адаптери, рутери и бързоскоростни мрежови модеми, USB флашки и различни памети. Накратко, всичко от което имате нужда тук и сега на страхотна цена!


Как да изберем подходящи

Всеки от изброените по-горе допълнения имат своите изисквания за избор и за това сега ще се спрем накратко на най-основните:

  • поставки за ноутбук - нужно е да съобразите размерите, така че те напълно да съответстват с тези на компютърната система;

  • чанти за лаптопи - тук също е нужно да съобразите размерите за да си гарантирате пълна съвместимост. Добър вариант е наличието на повече прегради за пренасянето на допълнителни аксесоари;

  • кабели - съблюдавайте съвместимостта с отделните конектори и проверявайте целостта на изолационния слой;

  • клавиатури и мишки - най-разпространени са моделите от островен тип, при които бутоните са високи и стесняващи се в горната си част. Ако ще ги използвате за игри, прегледайте предложенията от съответната категория. Същото важи и за мишката.


Това са само общи насоки за правилен подбор. Ако все пак имате затруднения или други запитвания и се нуждаете от мнението на професионалист в областта, нашите експерти са на линия и Ви очакват. Свържете се с тях и те напълно безплатно ще Ви помогнат в трудната задача по подбора на продукт.


Защо да изберете Dice.bg

Всички предложения в онлайн магазина са достъпни на евтини цени и с качествена изработка, а дългото гаранционно обслужване Ви дава допълнителна сигурност за дълготрайна употреба. Продуктовите ни описания са разширени, така че предварително да успеете да се запознаете с възможностите на всяко от предложенията, а при възникнали въпроси се свържете с нас. Очакваме Ви!