Аксесоари за Nokia мобилни устройства

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Категории
Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Моля, отделете няколко секунди, за да прочетете текста отдолу.

 
Всички ние помним „железния“ телефон, превърнал се в жива марка Nokia – 3310. Една „тухличка“, която на времето беше еталон в мобилните комуникации и тайно я гледахме на реклами и билбордове. Сега Nokia отново произвежда добре познатите свои маркови продукти в областта на технологиите, но вече доста от тях са смарт.
Финландскатафирма е световен лидери сред областта на клетъчните комуникационни технологии. В последните години е най-известна със своите мобилни телефони и смартфони. Седалището на компанията се намира някъде далеч в Еспоо, предградие на Хелзинки.
 
Допреди няколко години компанията ползваше дори свой собствен софтуер – симбиан. Но в последствие сключи редица сделки с Microsoft и от няколко години ползва Windows Phone мобилна операционна система. С нея е къде по-лесно на компанията да се нарежда все още сред водещите производители. Една от най-ярките им линии е прословутата Nokia Lumia. Серията е добре разпространена в България и има представител във всички класове.
 

Какво Ви предлагаме?

 
В ДиСи можете да намерите всичко необходимо за Вашата Нокия. От калъфчета, през специални ковъри до кожени портфейли – всичко, за което можете да се сетите го има при нас. Само дето ние гарантираме отлично качество от известни производители на официални артикули. Ние не внасяме грубо скроени стоки от Китай или другите източни пазари, с които просто да отбием номера. Ние осигуряваме истинско качество на разумни цени.
 

От А до Я в ДиСи

 
Най-много вървят, разбира се, калъфчетата, които предпазват устройството и го правят по-лесно за хващане. Тези модели на Лумия често са големи и тежки, но винаги много хлъзгави. Това прави тяхното улавяне с потна ръка почти неосъществимо. Дисплеят също е огромен и трябва да се направи нещо по въпроса, ако искаме да го предпазим от падане като филия с масло – винаги с ценното надолу. Всякакви допълнителни глезотии, аксесоари, тунинги също са налични в магазините ни. Ако пък Ви трябва резервна батерия или някакъв вид док станция, също можете да го откриете при нас.
 

Нашите предимства

 
Ние имаме магазини в три големи града: София, Пловдив, Асеновград. Всеки от тях е добре снабден и така разположен и организиран, че да можете спокойно да пипнете всичко с ръка, за да сте сигурни какво купувате. Нашите консултанти са изключително любезни и добре обучени млади хора. Те са готови да Ви посъветват и да улеснят избора Ви. Ще Ви покажат и демонстрират това, което желаете да закупите или към което имате интерес. Ще Ви посъветват дали една стока е добър избор спрямо Вашия дивайс, или има по-добро решение.
 

Какво да направите?

 
Посетете ни на място или влезте в онлайн магазина ни – dice.bg – за да си изберете нещо необходимо.
 
  • Всяка една стока при нас е на добра цена и от отлично качество;
  • Предлагаме всякакви материи – кожа, текстил, алуминий, метал, поликарбонат и много други;
  • Гарантираме винаги добро обслужване и много промоции;
  • Купеното пристига до Вас с куриер до следващия работен ден.
 
Посетете ни и няма да сбъркате.