Зарядни за кола за Samsung Galaxy S7

Страници 1 | 3 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
Освен красивият и съвременен дизайн, Samsung Galaxy A5 (2017) е оборудван с прахо- и влаго-защитен корпус и е под управлението на операционната система Android 6. Той е с размер 5,2 инча и за него лесно може да се намерят подходящи аксесоари. Какви предлагаме ние и защо да купите именно от нас, ще се опитаме да обясним по-долу.


Подходящи аксесоари за колата

При нас ще попаднете на различни по вид модели за автомобил, като например зарядни устройства за включване към запалката. Някои от тях дори позволяват зареждането на две или повече мобилни джаджи наведнъж, като така си спестявате време докато пътувате. И като заговорихме за пестене на време, тук е моментът да споменем, че дори вече се предлагат решения с поддръжка на технология за бързо зареждане, осигуряваща за кратко време изпълване на батерията до ниво, достатъчно за няколко часа работа.

Корпусите им са специално пригодени за удобното включване в предвиденото за автомобилната запалка гнездо, което е напълно достатъчно за неговата работа. Всяко от тях е със специални характеристики, които трябва да се съпоставят с тези на батерията за добра ефективност. Нужно е само да свържете смартфона си и процесът ще започне веднага.

Елегантни поставки

В продуктовата ни гама ще срещнете поставки за кола, чието прикрепване към таблото е изключително лесно и опростено. Те са красиви и елегантни по дизайн и предимно се срещат черни варианти, за да се вписват максимално добре с таблото на автомобила. Техните странични държачи са с възможност да се настроят според ширината на телефона и позволяват поставянето на различни по размери мобилни устройства.

Съществуват още, варианти за залепване с вакуум към предното стъкло или други механизми на прикрепване, осигурявайки надеждна фиксация във всяка ситуация.

Механизмите им са така проектирани, че да осигуряват самостоятелно настройване ъгъла на наклона за най-добра видимост към дисплея. Важен момент при избора е да съобразите максимално поддържаната ширина на устройството и да се уверите, че вашето не я превишава.

Защо да купите от Dice.bg

При нас онлайн ще получите най-добрите аксесоари за Samsung Galaxy A5 (2017) и:

• голямо разнообразие - то Ви позволява да направите сравнение от различни стоки и така на база по-широк обхват от възможности да прецените какъв избор да направите;
• професионално обслужване - предпочитайки да пазарувате при нас, безплатно можете да се консултирате с експерти в областта, за да си гарантирате съответстваща на нуждите Ви покупка;
• промоционални предложения - периодично провеждаме промо-кампании с големи намаления за да предоставим още по-изгодни оферти на редовните си клиенти.

Ако желаете и Вие да се присъедините към постоянно нарастващата ни общност и положителни мнения от лоялни клиенти, заповядайте при нас дори още сега. Очакваме Ви!