Samsung Galaxy Note 8 - външни батерии

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
  Galaxy Note 8 е сред смарт устройствата, предназначени за бизнес потребителите, нуждаещи се от достатъчно портативен и удобен за интензивна работа джобен компютър. Сега всъщност ще разберем дали ползващите го хора са доволни от него и кои са предпочитаните аксесоари и техните характеристики.

Какви са мненията за този тип смартфон

На първо място, ползвателите на джаджите от серията Note изтъкват удобството при работа с писалката S-Pen и функционалността, която тя предоставя. Чрез нея, Вие с лекота навигирате из устройството и интернет-сайтовете, без проблемите, присъщи за големите екрани. Също, освен създаването на чертежи и рисунки, чрез вградената писалка имате възможността за управление на различни приложения и провеждане на презентации.

Другата приятна изненада за потребителите на фаблета е двойната му 12 MP камера с оптична стабилизация на изображението. Тя предоставя възможност за фокус на заснеманият обект, наричан още ефект “боке”. Той се харесва на хората, защото позволява да се акцентира вниманието към съответния обект и самото изображение изглежда по-професионално.

Следващото нещо, което истински впечатлява ползвателите на смартфоните от серията Note е големият им и висококачествен екран, чиято големина е 6,3-инча. Базиран на Super AMOLED матрица, дисплеят е изключително контрастен, а възпроизвежданото върху него изображение е ярко и детайлно с “живи” цветове. Характерното за подобен тип матрица е, че тя няма допълнителна светодиодна подсветка, а всеки пиксел свети индивидуално и възпроизвеждането на черния цвят е най-дълбоко и реално.

Най-предпочитани видове аксесоари

Както всички съвременни смартфони, така и този е изцяло покрит с Corning Gorilla Glass закалено стъкло, правещо го да изглежда изключително елегантен и красив, но и доста податлив на надрасквания и счупвания. Така, че с покупката му задължително трябва да се снабдим и с калъф или протектор за защита от физически въздействия и случайни изпускания.

Другите популярни видове са т.н. хибридни кейсовв, чиято характерна черта е наличието на допълнителни елементи, поемащи ударите и силното физическо въздействие върху него. Те предотвратяват още подхлъзването и вероятността за случайно изпускане, благодарение на специалните си няколко слоя защита, която абсорбира вибрациите при удар.

Следващите предпочитани аксесоари са допълващите или разширяващите функционалността елементи. Те се предлагат във вид на докинг станции, поставки, безжични зарядни, кабели и т.н.

За да се сдобиете с надеждни калъфи и кейсове за защитата на Вашия фаблет от Samsung, заповядайте онлайн на dice.bg, където:

• качеството и функционалността са проверени предварително;
• за всяка покупка получавате и гаранция за спокойна употреба;
• имате безплатен достъп до екип от професионалисти, разбиращи от работата си, за да се съветвате с тях относно правилния избор;
• винаги богато заредена продуктова гама, за да правите своя подбор и сравнения с повече алтернативи.

За да се възползвате и Вие, заповядайте при нас и със сигурност ще ни посетите и за напред. Очакваме Ви!