Кейсове за Samsung Galaxy S7 с висока защита.

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
Предвидената за бизнес потребителите серия от смартфон устройства - Galaxy Note беше обновена с поредното подобрено допълнение от 9-то поколение, предлагащо редица нововъведения. Сега ще разгледаме базовите от тях и ще видим кои аксесоари ще ни осигурят по-широка функционалност и полезност.

Какви функции и характеристики има Samsung Galaxy Note 9

Ключова отличителна черта на модела, както и на всички представители на линията Note, е фирменият стилус S-Pen. Това обаче не е просто писалка за директно писане върху екрана, а тя изпълнява множество различни операции по управлението на системата. С нея създавате не просто много точни рисунки, а удобството по навигацията на сайтовете е почти толкова голямо, колкото и с мишката на компютъра. Останалите функции на апарата са достойни за един съвременен флагман и те изглеждат в следния вид:
  • 8GB оперативна памет - тя е напълно достатъчна за работата с всяко настоящо приложение от Google Play. Дори позволява работа в режим на многозадачност, без да се усещат каквито и да е забавяния;
  • 6,4-инчов дисплей - невероятният екран е с висококачествена матрица, осигуряваща WQHD + резолюция от 1440 × 2960 пиксела, контрастна и детайлна картина. Тук Вие разполагате с цялото пространство на предния панел;
  • 4000 mAh капацитивна батерия с ефективна система за енергоспестяване, предоставяща интензивна работа с едно презареждане един цял работен ден;
  • Усъвършенствано охлаждане - инженерите на южнокорейската компания успяха да внедрят в апарата достатъчно ефективна охладителна система, успяваща да се справи дори и при високо натоварване в екшън-игрите.

Кои видове аксесоари ще помогнат за по-лесното му използване

Ако ги разделим на две основни категории, а именно защитни и функционални, то на първо място е редно да Ви представим вариантите способни да осигурят максимална защита срещу механични въздействия. Това са калъфите и стъклените протектори, надеждно защитаващи елегантния и красив стъклен корпус на устройството. При нас се предлагат както модели, предпазващи само задната част на смартфона, така и варианти, осигуряващи цялостна защита.

Следващите функционални аксесоари са допълненията, разширяващи техническите възможности на Note 9. Това са например безжичните зарядни станции, при които не се налага да се чудите къде ще подредите стърчащите кабели.

Всички тези възможности и още много други лесно ще бъдат открити в онлайн магазина dice.bg, където разнообразието е огромно. Всеки от продуктите в гамата е изпробван за съвместимост, така че можете да сте напълно уверени, че купувайки от нас, Вие получавате пълнофункционална джаджа с гаранция. Ако имате запитвания или колебания в избора, непременно се свържете с нас. Очакваме Ви!