Удароустойчиви кейсове за Samsung Galaxy S7

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
Флагманският представител Galaxy S7 Edge на Samsung е невероятен телефон, който въпреки, че вече застарява, все още предлага висока производителност и работа с настоящите актуализации на повечето приложения в Google Play. Въпреки това, той също притежава проблемите, характерни за всички съвременни подобни устройства. Кои са те и как да се справим с тях ще споделим в настоящия ни материал.

Често срещани проблеми

Най-честите неудобства, срещани от собствениците на Galaxy S7 Edge, е покриването след време на целия корпус с драскотини, вследствие на носенето му в джоба заедно с монети, ключове и т.н. Друго разочарование може да настъпи при неволно удряне в твърд предмет или изпускане от високо разстояните, което почти винаги води до счупване и поява на пукнатини върху дисплея или задната част. След подобни ситуации, разочарованието е огромно, а тръпката от употребата почти изчезва.

Вероятно вече започвате да се замисляте, как да предпазите своя Samsung Galaxy S7 Edge от подобни сценарии? Ето и нашите решения!

Защо са ни необходими аксесоари за този модел

За да успеем да осигурим максимално ниво на удароустойчивост за любимата си електронна джаджа, е необходимо да я снабдим с нужните аксесоари. Те трябва задължително да са предназначени за съответния модел, като така не закриват нито един конектор, бутон или отвор в корпуса. В същото време си пасват точно по размерите на устройството и изглеждат красиво. Наличните видове калъфи обикновено предлагат частична или цялостна защита, покривайки предната и задна част, или само задната.

Съществуват и т.н. хибридни кейсове, чието предназначение е да направят смартфона ни удароустойчив, чрез наличието на допълнителни слоеве, поемащи целия удар, запазвайки корпуса напълно непокътнат. Те се отличават още с допълнителното си предпазно силиконово покритие, предотвратяващо подхлъзване.

Предлагат се и трети вид, допълващи някои функции на телефона. Такива са например индукционните безжични зарядни, представляващи малка док станция, започваща зареждането веднага след поставяне на смартфона върху нея. Съществуват още зарядни устройства за кола, стойки за автомобил, преходници от един тип конектор към друг и т.н.

Най-предпочитани

Най-купуваните разбира се са защитните модели, поради споделените по-горе причини. Вероятно обаче, вече сериозно се запитвате, защо са толкова чупливи съвременните смартфони? В стремежа си производителите да ги направят по-красиви и елегантни, всъщност те постигнаха целта си, но за сметка на устойчивостта им към механични въздействия. Проблемът всъщност се крие в стъкленото покритие, което е много крехко и при по-силно взаимодействие с твърд предмет, почти винаги се чупи.

За да защитите и своя телефон, посетете ни онлайн на dice.bg, където аксесоарите в различните им разновидности са достъпни. Според мненията на потребителите, магазинът ни е предпочитан още поради:

отличното обслужване - за Вашето удобство и комфорт при пазаруването се грижат запознати с технологиите експерти, готови да помогнат при избора и завършването на поръчката;
продължителната гаранция - именно защото сме уверени в истинския произход на продуктите, ние предоставяме максимално дълга гаранция спрямо продуктите и законовите норми
подробните продуктови описания - постарали сме се за всеки продукт да предоставим максимално подробности, за да е възможно всеки клиент да прецени дали съответната джаджа отговаря на нуждите му;
лесната за търсене, навигиране и пазаруване уеб-платформа - освен голямото разнообразие от разновидности, в нашия сайт с няколко клика филтрирате стоките по предварително зададени от Вас критерии.

Така само за секунди правите своя избор! Възползвайте се и Вие!