Части за телефони Samsung Galaxy S7

Страници 1 | 4 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
Аксесоарите за смартфони са предназначени да направят употребата им още по-приятна и комфортна, да защитават самото устройство от физически повреди и за разширяване на неговата функционалност. Какви разновидности за Samsung Galaxy S7 ще откриете при нас в онлайн магазина dice.bg и кои са новите ни предложения, ще разберем сега.

Видове аксесоари, които ще видите в сайта за Samsung Galaxy S7

В продуктовата ни гама може да намерите зарядни устройства и поставки за кола. Първите се делят на жични и безжични, като при жичните се използва кабела от комплекта на телефона, предназначен за прехвърляне на данни от компютър. Вторият тип се предлагат отделно във вид на поставки, притежаващи технология за индукционно зареждане, при които е достатъчно да поставите смартфона върху тях и процесът ще започне автоматично.

Сред поставките се срещат модели за кола и за бюро. Тези за автомобил са проектирани със специални прикрепващи механизми за фиксация към табло или към предното стъкло чрез вакуум. Имат различни дизайни и цветови решения, но основното при избора им е да проверите в описанието максимално поддържаната големина на устройството и да се уверите, че Вашето се вмества в съответната граница на допустимост.

Тези за плот обикновено са изключително елегантни и много добре се вписват в условията на работното бюро и като цяло в интериора на един офис. В някои случаи дори са комбинирани и предлагат безжично зареждане. Достъпни са още и гъвкави лепящи се решения, държащи стабилно телефона върху гладката повърхност.

Нови продукти

Сред новите ни предложения ще откриете множество аксесоари за Samsung Galaxy S7, чиято цел е разширяване на възможностите му. Това например са:

  • microSD карта памет - имат различен капацитет на паметта и са предназначени за надграждане на вграденото вътрешно пространство за съхранение на файлове;
  • Захранващ блок - позволява едновременното зареждане на няколко мобилни джаджи, чрез отделни типове портове;
  • Портативен проектор - миниатюрна джаджа, чието предназначение е да проектира медийното съдържание от екрана в по-голям формат на платно върху стената. Така то може да бъде показано пред повече хора и не се изисква пренасянето или покупката на скъпа апаратура за това;
  • Помощни - такива са например USB-хъбовете, предоставящи множество USB-портове, чието предназначение е да увеличите техния брой, ако са Ви нужни. Всеки от тях предлага различен брой портове и изборът се основава на нужното Ви количество от тях и техния тип.

Кои са най-купувани

По мненията на потребителите и отчетите за анализ на търсенето, сред най-предпочитаните си остават оригиналните аксесоари за Samsung и тези за разширяване на функционалността. Обикновено са с отлични характеристики и са изключително дълготрайни, особено когато експлоатацията им е правилна. Ако искате да се присъедините към общността ни от доволни и лоялни клиенти, заповядайте дори още днес онлайн на dice.bg.

Тук Ви очаква невероятно голямо разнообразие от аксесоари за смартфони. При нас също ще получите експертно обслужване, краткосрочни доставки и подробни описания за всеки от продуктите. Очакваме Ви!