Безжични зарядни за Samsung Galaxy S7

Страници 1 | 4 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Вграждайки предната камера директно в дисплея, южнокорейският производител Samsung успя да направи рамката на новия смартфон Galaxy S10E още по-тънка и невидима. С това се постигна увеличение на размера на екрана, без промяна в параметрите на самия корпус. Той обаче все още си остава стъклен и уязвим към леки удари. Ето защо, ние Ви предлагаме пълен набор от защитни протектори, чийто разновидности ще Ви представим по-долу и ще споделим някои особености при правилния избор.


Кои аксесоари са подходящи за този тип смартфон

Съвместимият кейс за даден смартфон, перфектно съвпада с отворите на конекторите му и бутоните за управление. Само поставяйки устройството в кейса, ще разберете дали Ви предлагат наистина предназначен за съответния модел аксесоар или се опитват да Ви продадат друг продукт. Ние лично предварително проверяваме всеки от артикулите за пълна съвместимост и тогава ги пускаме за продажба.


За това, можете напълно да сте сигурни, че поръчвайки от нас, ще получите 100% съвпадащо допълнение, отговарящо напълно на формата, големината и разположението на бутоните. Съществуват обаче някои особености при подбора, за които ще поговорим по-долу.


На какво трябва да обърнем внимание

При избора е важно да обърнете внимание на:

  • вида - съществуват няколко вида, които основно се разделят на отворен или затворен. В първия случай имаме само заден гръб, а дисплея е постоянно открит и така защитавате основно задната част на устройството си. Вторият тип е т.н. “портмоне”, защото се отваря и затваря по подобен начин, предпазвайки цялостно апарата и от двете му страни;

  • материала - той може да е силикон, поликарбонат, естествена или изкуствена кожа и т.н. Вероятно е излишно да споменаваме, че последният вариант е най-дълготраен, но и по-скъп;

  • цвета - цветовите разновидности са доста и при нас ще откриете ярки или тъмни модели, а дори и прозрачни, така че да се вижда естественият цвят на смартфона. Тук предпочитанието е напълно според вкуса на потребителя;

  • функционалноста - допълнителната функционалност Ви позволява например да видите датата и часа и кой Ви търси, без да откривате устройството. Други притежават дори допълнително отделение за поставяне на карти и документи, а трети имат малък соларен панел за зареждане на външна батерия от слънцето.


Удароустойчиви ли са
 

Всички разновидности в една или друга степен са устойчиви на леки удари, но ако работата Ви е такава, че съществува вероятност от падане на телефона от височина около 1-2 метра, то препоръчително е предварително да вземете нужните мерки. Предлагат се специално подсилени протектори, поемащи всички удари и натиск, така че да защитят крехкия стъклен корпус.


Наричани още бъмпери, те са проектирани с подсилващи материали, които ги правят изключително издръжливи на различни физически въздействия, а също притежават и специално гумирано покритие, правещо случайното подхлъзване от ръката почти невъзможно. В същото време, външният облик изглежда елегантен, красив и изтънчен за повишен комфорт при употреба.


Ако искате да осигурите пълноценна и дълготрайна защита на своя Samsung Galaxy S10E, то заповядайте онлайн на dice.bg. Тук Ви очаква невероятно разнообразие от модели на евтини цени и с гаранция за съвместимост и дълготрайност. Заповядайте!