Удароустойчиви кейсове за Samsung Galaxy S7

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Новият флагман на южнокорейската компания Samsung Galaxy S10 Plus впечатли всички с подобрените си камери и елегантен дизайн. Той обаче отново е покрит със стъкло и вероятността от счупването му е много голяма. Поради тази причина решихме да Ви представим различни аксесоари за неговата протекция, чрез предлаганите в онлайн магазина ни допълнения.


Какви видове аксесоари за Samsung Galaxy S10 Plus ще видите в сайта

При нас Ви очакват всевъзможни разновидности на различни по цвят и материал на изработката калъфи, бъмпери, както и стъклени покрития за защита на дисплея от счупване и напукване. По този начин, освен, че спирате да се притеснявате за стъкления корпус, Вие го защитавате от надрасквания и разваляне на неговата външност.


В същото време, нашите док станции и отделни малки допълнения във вид на карти памет, колонки за възпроизвеждане на музика и синхронизиращи кабели, Ви позволяват да разширите възможностите на устройството си. С тяхна помощ Вие увеличавате свободното пространство за съхранение на музика, филми, приложения и каквото се сетите. Също така, имате възможност да превърнете новия смартфон в озвучителна система за още по-вълнуващи срещи с приятели навън и т.н.


Имат ли гаранция

За разлика от останалите ни конкуренти, които не отделят време за лично тестване на предлаганите от тях продукти, ние го правим и с увереност можем да кажем, че всичко в категорията е съвместимо с апарата. Също така, всеки артикул преминава ръчна проверка за работоспособност и клиентът получава гаранционно обслужване за определен период.


Ако искате напълно да защитите новия си Galaxy S10 Plus от повреди, драскотини и падания с напълно оригинални защитни протектори и бъмпери, то Вие се намирате на правилното място. Само при нас ще получите пълна гаранция за дълготрайност, ефективност и съвместимост на продуктите, така че възползвайте се. Ние Ви очакваме в работни дни и ще съдействаме при всякакви затруднения с избора, пазаруването и завършването на поръчката.


Защо да купите от Dice.bg

Ето няколко причини:

 

  • изключително добре зареден асортимент от разновидности по цвят, материал на изработка и видове;

  • само оригинални стоки от утвърдилите се вече производители на аксесоари за смартфони;

  • гарантирано високо качество;

  • гъвкаво и бързо обслужване на клиентите;

  • инструменти за сравнение и филтриране на продуктите по зададени критерии;

  • прозрачни търговски условия и съдействие при нужда от помощ в избора, покупките, плащането.


Заповядайте при нас и не забравяйте, че ако изпитвате трудности, ние сме насреща! Очакваме Ви!