Аксесоари за Samsung смартфони и таблети

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Въпреки, че бе представен през 2015 година, Samsung Galaxy S6 все още е актуален с някои свои функции, като технологията за бързо зареждане Fast Charge и скенерът за пръстови отпечатъци. В същото време, неговият корпус, като на съвременните тазгодишни модели, е изключително красив и елегантен, но и много чуплив. Ето защо е важно да се погрижим за неговата защита чрез допълнителни аксесоари. Какво ще откриете при нас и кои са най-популярните предложения, ще разберем по-долу.

Видове иновативни аксесоари за Samsung Galaxy S6Съвременните иновативни решения от областта са предимно:

  • Док станции - допълнения към някои от функциите на смартфона, като например възможност за възпроизвеждане на картината от екрана на мобилното устройство към телевизора. Тя може да предоставя различни по брой и тип портове за свързване на други джаджи и т.н. Дадени модели дори изискват конкретна синхронизация за правилното им функциониране. Тя в повечето случаи се осъществява чрез изтеглянето и инсталирането на определено приложение;
  • Безжично зареждане - на база специална индукционна технология, представляваща вградена бобина, през която след протичане на електричество се образува магнитно поле, предаващо част от заряда по безжичен път. Така след влизане на телефона в обхвата на полето, той започва да приема заряда от него и да го предава на вградената си батерия.

Разбира се, с това не се изчерпват иновативните разработки от областта. Съществуват още множество малки джаджи, помагащи в различни области от живота. Например, миниатюрният безжичен проектор ще Ви позволи да презентирате новия си бизнес пред инвеститорите, само свързвайки безжично телефона си с него. Съществуват и много други подобни примери с различни допълнения.

Най-купувани кейсове и калъфи

Разликата между кейс и калъф е в защитата само на задната част на смартфона при първите, които обикновено са направени от силикон, поликарбонат или кожа. Те са с изчистена външност или имат изображение, придавайки на индивидуалност. Поставянето и отстраняването им от корпуса се извършва изключително лесно и не са необходими определени инструменти.

Калъфите пък защитават както екрана, така и корпуса, а в някои случаи дори предоставят и допълнителна функционалност. Например позволяват да виждате часовника и друга информация от дисплея, без да изваждате телефона.

Тяхното основно предназначение е да предпазят дисплея от надрасквания и леки удари. Не винаги обаче са ефективни при случайно изпускане от височина над 1 метър. За да осигурите подобна защита е необходимо да се насочите към хибридните кейсове, които притежават многослойна защита, абсорбираща вибрациите от удара.

За да се запознаете с предлаганата в онлайн магазина dice.bg продуктова гама от аксесоари за смартфона Samsung Galaxy S6, посетете ни още сега. Очакваме Ви!