Водоустойчиви калъфи за Samsung Galaxy S7

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
Сега ще разгледаме честите проблеми, възникващи при незащитените устройства и как да предпазим дисплея от неволно счупване. Ще споделим още предимствата от употребата на външни мобилни аксесоари, техните характеристики и удобства.


Кои са най-често срещаните проблеми при липса на аксесоари

В повечето случаи, потребителите споделят мнения, че в желанието си да се радват на красивия и оригинален дизайн на своя Samsung Galaxy S8, без да го защитят от драскотини, твърде скоро гледката ги разочарова. Това е така, защото стъкленото най-горно покритие, въпреки, че е създадено от закалено и здраво стъкло, то е твърде крехко и при неволни срещи с твърди предмети, има голяма вероятност да се счупи.

Ето защо е важно, още след придобиването на вашият смартфон, да закупите и защитаващите го допълнителни аксесоари.

Как да защитим най-добре дисплея

Той е най-често сменяния компонент, защото заема почти целия преден панел и е изключително уязвим към повреди и счупвания. Въпреки, че е създаден от последно поколение Gorilla Glass закалено стъклено покритие, поради голямата си площ всъщност е доста чувствително към удари в твърди предмети. Ето защо е нужно предварително да вземем мерки и да го защитим с подходящото допълнение.

Обикновено представлява тънък прозрачен залепващ се директно върху екрана стъклен протектор, като така качеството на картината се запазва, но при удар, то поема цялата сила. Така при неговото счупване например, то винаги може да се отстрани и да се постави друго. Този елемент е доста по-евтин от цялостния дисплейн модул и е лесен за подмяна, дори и в домашни условия.

Видове удобства, които предлагат принадлежностите

Защита - най-важното и полезно свойство, предпазващо устройството от падане и изпускане.
Допълнителна декорация - позволява придаването на индивидуална външност и стил, присъща за предпочитанията на собственика.
Лесно поставяне - всяко едно от разновидностите във вид на допълнения към външността на телефона е лесно за поставяне и отстраняване, дори и в домашни условия, без услугите на специалист.
Здравина - предназначените за повишаване нивото на здравина калъфи и кейсове са специално подсилени с метални елементи и многослойна защита, предназначени да предотвратят случайното подхлъзване от ръката и при силен удар, смартфонът да остане непокътнат.
Водоустойчивост - съществуват специални протектори, осигуряващи известна IP степен на водо- и прахо-защита, позволявайки потапяне на телефона до известна дълбочина.

За да се запознаете с голямото разнообразие от аксесоари за Samsung Galaxy S8, разгледайте специалната ни продуктова гама онлайн на dice.bg. При колебания в избора или възникване на въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти, задължително ни потърсете.