Карти памет и флаш за Samsung Galaxy S7

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
За всеки модел смартфон има различни разширяващи функционалността на устройството аксесоари във вид на кейсове, протектори, кабели, зарядни и електронни джаджи. Същото важи и за Samsung Galaxy S9, за чийто най-продавани и иновативни допълнения ще стане дума по-долу.

Кои са най-продаваните аксесоари за този телефон

Сред тях се нареждат тези, които правят смартфона още по-функционален. Подобни са например различните док станции, свързването им с телевизор.  Подобни са още поставките с допълнителни екстри, осигуряващи зареждане на батерията, обмяна на информация с друга електроника и т.н. Разбира се, протекторите за защита също са много продавани, защото те реално ще запазят външността на новия Ви смартфон, както при покупката. Те ще го пазят от удари и изпускания.

Иновативни джаджи за Samsung Galaxy S9

Това са електронните устройства, предлагащи нови функционалности и характеристики, които досега не са били достъпни. Такива например са безжичните индукционни зарядни станции, при които процесът се осъществява без участието на кабели или други свързващи елементи. Всичко е напълно безжично и е достатъчно поставянето на апарата в специалното за него място - процесът по зареждането на батерията започва автоматично.

Друг допълнителен елемент е селфи стикът, позволяващ отдалеч да направите групово селфи. Представлява телескопичен стик, с възможност за разтягане до определена дължина, на върха на който се намира смартфона. Чрез специален бутон на дръжката, Вие всъщност успявате да направите снимката. През последните години те придобиха голяма популярност и все още са широко използвани.

Мобилните проектори също се нареждат сред иновативните миниатюрни джаджи, позволяващи възпроизвеждането на съдържанието от екрана на разстояние в по-голям размер, така че да се вижда от повече хора. Това например е един лесен и оригинален начин да се похвалите на приятелите с харесваната игра или филм.

Различен набор от цветове

Цветовата гама от възможности за избор на аксесоари за смартфон е доста обширна и обхваща както светлата и ярка палитра, присъща за веселите и ведри ползватели, така и тъмната, харесвана от строгите и корпоративни потребители. В зависимост от предпочитанието и желанието, всеки наш клиент прави своя избор.

Ако искате и Вие да се възползвате от описаните по-горе начини за надграждане на функционалността или създаване на сигурна протекция на Вашия телефон, заповядайте онлайн на dice.bg тук ще откриете:
  •  висококачествени предложения;
  •  подробни описания и списък от технически спецификации;
  •  обширна гама от предложения за подбор, чрез посочване на Вашите индивидуални предпочитания;
  •  екип за съдействие, готов през работни дни да окаже нужната помощ, за да направите правилна покупка.

Заповядайте и задължително се свържете с нас! Очакваме Ви!