Кожени калъфи за Samsung Galaxy S7

Страници 1 | 2 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
Аксесоарите за телефон представляват малки допълнения, осигуряващи едно или друго преимущество за съответното устройство. Това може да е защита, функционалност или увеличаване на възможностите на смартфона. За всеки модел се изработват индивидуални съвместими подобни джаджи, включително и за Samsung Galaxy S9 Plus. Сега ще разберем по какво се отличават предназначените за него продукти и кои са най-предпочитаните сред потребителите.

По какво се различават аксесоарите на този модел

Както споменахме, за всеки телефон се правят индивидуални варианти, защото те трябва перфектно да съвпадат както по големина, така и с разположението на бутоните и конекторите. Това особено е валидно за защитните калъфи, кейсове и протектори. Съществуват обаче и други допълнения във вид на преходници например, предлагащи преминаване от един вид конектор към друг, стойки за коли, зарядни устройства и т.н. Всички те отново имат характеристики, на които трябва да отговарят за максимална съвместимост със смартфона.

Съществуват разбира се и универсални варианти, като например стойките за кола, предоставящи възможност за употреба от различни смартфони, чрез регулиране на страничните им части спрямо ширината на устройството. Картите памет също са съвместими с отделни разновидности и т.н.

Какво най-често купуват потребителите

Нашите наблюдения показват, че най-предпочитаните аксесоари са калъфите и протекторите, което естествено има своето обяснение. С оглед на факта, че корпусите на съвременните смартфони са покрити със закаленото Gorilla Glass стъкло, което е много крехко и податливо на напукване при удар с твърд предмет. За да се предпази, то трябва да бъде покрито с подходящ кейс, поемащ всички леки или по-силни удари, оставяйки стъклото непокътнато.

На следващо място са технологичните джаджи и по-специални моделите, предоставящи една или няколко нововъведения. Такива са безжичните зарядни устройства и докинг станциите. Първите позволяват зареждане на батерията без употребата на каквито и да е кабели или конектори за връзка. Вторите пък съчетават различни екстри, като например извеждане на съдържанието от малкия екран на телевизора и т.н.

Защо да се доверите на Дигитален Център - Dice.bg

Без да се впускаме в излишни обяснения, ще споменем основните ни предимства:
  •  богато заредена гама - в нашия онлайн магазин сме се погрижили разнообразието да е винаги голямо, така че задължително да откриете търсеният продукт;
  •  100% съвместимост - избирайки даден продукт за определен телефон, бъдете сигурни, че той със сигурност ще е съвместим, защото ние тестваме всеки артикул преди да бъде изложен за продажба;
  •  професионално обслужване - екипът ни е съставен от млади и ентусиазирани хора, харесващи работата си и интересуващи се от високите технологии, така че те със сигурност ще са Ви полезни в избора на правилната покупка.

Ако искате и Вие да се възползвате, заповядайте при нас дори още сега и при най-малки колебания или неувереност в подбора, задължително ни потърсете. Очакваме Ви!