HDMI кабели

Страници 1 | 4 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Кабелите за мобилни устройства освен, че се използват за зареждане на вградената батерия, те служат и като елемент за пренос на информацията и синхронизация с други електронни джаджи за прехвърляне на данни. За целта обаче е необходима съвместимост с конекторите. Какви видове Ви очакват в Dice.bg и предоставяната от нас гаранция ще споделим в следващите редове.


Какви видове ще откриете при нас

В продуктовата ни гама са достъпни всички съвременни видове кабели за мобилни телефони, като Lightning и USB-C, микро USB, USB-C на USB 3.0 и всевъзможни предложения. Достъпни са дори и комбинирани 3-в-1 решения за едновременна свързаност на няколко електронни джаджи. Имате достъп до различни 3,5 мм удължители, HDMI бързоскоростно решение и какво ли още не.


Продуктовата ни гама наистина е огромна и със сигурност ще откриете търсената от вас алтернатива, а ако не успявате или имате запитвания, свържете се с екипите ни за клиентска поддръжка. Те ще се отзоват и ще Ви съдействат в етапите от пазаруването.


Гаранция за качество

Всички кабели за мобилни телефони в категорията са изработени от висококачествена пластмаса или силикон, осигуряващи максимална гъвкавост и дълготрайност при употреба. Всяко от предложенията е марково и специално сертифицирано от съответните сертификационни институции, което е още една гаранция за качествено изпълнение.


Допълнително, при покупка от нас получавате дълготрайно гаранционно обслужване на всеки от аксесоарите, така че да не се притеснявате, че бихме могли да Ви продадем имитация или нискокачествен продукт. Отделно всяка стока в гамата е лично тествана поотделно за съвместимост и работоспособност, така че да сме уверени, че предлагаме само висококачествени решения.


Предимства на Dice.bg

Избирайки нас, като надежден търговец, от който да пазарувате, Вие получавате:

  • атрактивни цени и високо качество на изработката;

  • продължителни гаранционни срокове за допълнително спокойствие при употреба;

  • оборудвани стоки с нужните фирмени сертификати;

  • приемливи търговски условия за клиентите, осигуряващи анонимност и потребителска сигурност;

  • лесна за пазаруване онлайн уеб-базирана платформа с възможност за бързо пазаруване и система за сравнения;

  • възможността за връщане на покупката в рамките на 14 дни пък допълнително Ви позволява да я изпробвате в домашни условия и ако прецените, че не съответства на нуждите Ви да я върнете.


Посетете ни още днес, разгледайте цялата селекция в категорията и ако се нуждаете от още съдействие, изобщо не се притеснявайте да ни потърсите. През работни дни сме на линия и готови да помагаме! Очакваме Ви!