Информация за дилъри

Внимание: не качвайте продуктите в други онлайн магазини, те са само за ползване във вашия интернет или физически магазин.

Внимание: информацията, която получавате е конфеденциална и е само за ползване за притежателя на съответния акаунт. Моля не разпространявайте инфорамция като цени, описание, наличности и др. от вашия акаунт. 

Задрасканата цена е крайно клиентска. Това е цената, на която се продават аксесоарите в нашия онлайн магазин. Дилърската цена е тази, която не е задраскана.

Посочените цени са за един брой от съответния продукт. Всички цени са с начислено ДДС.

Продукти, които нямат дилърска (задраскана цена), не се предлагат на едро или за тях може да попитате отделно.

Акаунти (дилър или супердилър) се прекратяват автоматично, ако не се ползват повече от 30 дни.

Дилърски акаунт: този тип акаунт е насочен към онлайн магазини и търговци, които не държат стока на склад, а закупуват само при направена поръчка.

Супердилърски акаунт: този тип акаунт е 
насочен към магазини и търговци, които закупуват по-големи количества и държат стока на склад.

Промоциите и разпродажбите обявени в нашия сайт важат само за крайни клиенти. Промоциите за дилъри се изпращат по електронната поща.


За поръчки над 200 лева с ДДС, доставката е безплатна за цялата страна.

Всички цени са с начислено ДДС.

Внимание: Дигитален център си запазва правото да променя цените без предупреждение!


Внимание: Промоциите обявени на нашия сайт са за крайни клиенти и не важат за дилъри! Промоциите за дилъри се изпращат по електронната поща! Ако искате да закупите продукти от промоции, моля излезте от вашия акаунт и пазарувайте като краен клиент.

Внимание: Закупени продукти не могат да се връщат. Отказани пратки от клиенти на наши дилъри (фирмите, с които работим) са изцяло за сметка за дилърите/фирмите. Веднъж закупена (взета от служител на дилърите/фирмите) стоката вече е притежание на фирмата, която я е закупила. Рискът от нейното загубване, унищожаване или отказана поръчка е изцяло за сметка за дилърите и Ди Си 2008 ООД не носи отговорност. Искаме да помолим всички колеги да бъдат коректни и да спазват това условие. При непредвидени или извънредни обстоятелства, моля свържете се с нас. 

Гаранционният срок за фирми, дилъри, и др. юридически лица е 12 месеца, освен ако не е отбелязан по-кратък срок в самата оферта.

Транспортните разходи за гаранционни, върнати или объркани продукти от страна на дилъра се заплащат от дилъра. 

За допълнителни въпроси: 0888 241372