Аксесоари за iPhone 6S

Страници 1 | 3 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
Моля, отделете няколко секунди, за да прочетете текста отдолу.
 
Айфоните 6/6s с размер 5.5 инча навлязоха по изключителен начин в сегмента точно преди таблетните устройства. Както е ясно, най-малкият таблет започва от 7 инча диагонал на екрана. Но това го прави малко неудобен за тези, които искат предимно да говорят, по-малко да браузват. Затова Ябълката използва момента и удари конкуренцията с моделите си от 5.5 инча.
 

Голяма слушалка или малко фаблетче – всички са доволни. А имаме и избор, ако не ни харесва даден размер, винаги можем да предпочетем нещо по-малко или по-голямо. А потребителите желаят техните устройства да са „облечени“ модно и да са предпазени. Добре познатите аксесоари влизат в употреба. В Dice.bg се грижим да задоволим и най-голямата прищявка или най-странното хрумване. Искаме да сте неотразими в избора си на артикули, които да Ви придружават навсякъде. 
 
Пазете устройствата си
 
В 21. век телефоните са направени доста здрави и доста красиви. И все пак неволно изпускане или драскотини дразнят по-взискателните ползватели. Вече има толкова тънки калъфчета от най-различни материи, че те почти не личат. Но пък здраво пазят от щети нашата мобилка.  В ДиСи имаме на склад във всеки един момент всичко това, което бихте предпочели и което би Ви било от полза. Независимо дали ще излизате на разходка, или ще пътувате сред природата. Можем да Ви екипираме за всеки случай.
 
Различен набор и огромен избор
 
Това е нашето лого. Бъмпери, рамки, кейсове портфели и всичко, което да облече и същевременно защити вашия апарат от странични атаки. На dice.bg може да откриете всевъзможни предмети, увеличаващи удоволствието от употребата на марката слушалки.
 
Посрещаме Ви с усмивка
 
Наше задължение е да Ви обслужим компетентно. Да Ви накараме да се почувствате добре. Посрещаме Ви с усмивка, изпращаме Ви с покупка. Елате и на място и се потопете в многообразието от стоки, които предлагаме. Окото Ви само ще се спре на нужното. Цените ни са такива, че да останете доволни с най-високо качество.
 

Какво да очаквате от нас?

 

  • Богат набор от артикули за вашия iPhone 6/6S;

  • Оригинални марки и продукти от водещи производители;

  • Всички видове бъмпери, кейсове и портфейли за Applе;

  • Качествени материали – кожа, поликарбонат, силикон, алуминий, метал и др.;

  • Отлични цени и несравнимо качество.