iPhone 6/6S Plus и аксесоари

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят
Моля, отделете няколко секунди, за да прочетете текста отдолу.

След невероятния успех на Айфон 5/5s/5c, които държаха класическия размер от 4 инча, от Апъл взеха смелото решение да увеличат размера. Казват, че колкото по-голямо, толкова по-голямо. Затова преди три години се появи и първият модел телефони на ябълката от 4.7 инча.

 
Устройството веднага грабна вниманието на всички, които искаха малко по-голям дисплей, но не на всяка цена огромен. Така се роди 4.7 инчовия образец, който задоволи и най-прецизните вкусове. Оказа се обаче, че потребителят желае всички удобства на аксесоарите, които познава от предните модели, и за новото си умно телефонче.
 
Именно затова ние, ДиСи, искаме да Ви предложим всичко това, с което сте свикнали, че дори много повече. Нашето най-искрено желание е да ползвате Вашите девайси по възможно най-добрия начин. Поради това сме осигурили всички нужни аксесоари.
 
Полагайте грижи
 
Телефоните са здрави и красиви, но лесно се издраскват, понякога можем да ги изпуснем и да ги увредим. Хубаво е да пазим нашата мобилка, доколкото това е възможно, без да се превръщаме в маниаци на тема „здраве“. По външния вид посрещат, по ума изпращат. Разполагаме в dice.bg с редица интересни атрибути, които ще превърнат вашата техника в номер 1. За бизнесмени и бизнесдами – стилизирани дрешки и калъфчета. За тийнейджъри и деца – ковъри с ликовете на животни или анимационни герои.
 
Многообразие и богат избор
 
Това е нашето лого. Бъмпери, рамки, кейсове портфели и всичко, което да облече и същевременно защити вашия апарат от странични атаки. На dice.bg може да откриете всевъзможни предмети, увеличаващи удоволствието от употребата на марката слушалки. Всеки един от Вас може да намери с какво да се поглези – себе си и айфона си.
 
Винаги любезни с вас
 
В нашия електронен магазин ще намерите всичко, което Ви е нужно да се поглезите и да се предпазите от дебнещия дигитални цифрови устройства свят. Елате и на място и се потопете в многообразието от стоки, които предлагаме. Все ще си харесате нещо. Непременно се допитате до нашите любезни консултанти за всичко, което искате да узнаете относно Вашия избор. Т
 

Какво ще намерите при нас?

 

  • Богат набор от артикули за вашия iPhone 6/6S;

  • Оригинални марки и продукти от водещи производители;

  • Всички видове бъмпери, кейсове и портфейли за Applе;

  • Качествени материали – кожа, поликарбонат, силикон, алуминий, метал и др.;

  • Отлични цени и несравнимо качество.