Предпазни аксесоари за iPhone X, XS

Страници 1 | 8 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

iPhone X е първият мобилен телефон, поставил началото на Х серията на Apple, който всъщност направи доста популярен т.н. “прорез” или “бретон” над дисплея, а аксесоарите към него стават все повече и повече. Какво точно ще откриете в гамата ни и защо да изберете именно нас ще се опитаме да обясним сега.


Какви аксесоари предлагаме

При нас в New.dice.bg Ви очаква огромна продуктова гама от калъфи за gsm, батерии, оригинални зарядни устройства и всевъзможни допълнителни аксесоари. Имате също възможност надеждно да защитите вашия iPhone X с почти незабележим стъклен протектор или да го поставите в кожен кейс, защитаващ го изцяло от поява на драскотини и счупвания.


Това обаче не е всичко! Предоставяме също множество кабели и преходници от един конектор на друг, допълнителни джаджи, като кантар със специално iOS и Android приложение и т.н. Да не говорим за множеството автоаксесоари, като стойки и Power Bank батерии. Очакват Ви още допълнителни управляеми дронове, дроиди и много други.


Гаранция

Както знаем, всеки чисто нов продукт пристига с гаранционен срок за да се чувствате спокойни за надеждността и работоспособността му. Продължителността е различна в зависимост от избора Ви и е нужно предварително да уточните това с оператора на магазина. Абсолютно препоръчително е да съхранявате надеждно гаранционната карта през целия период на валидността й. В случай на проявил се дефект или неизправност, задължително се свържете с нас.


Защо да се доверите на Dice.bg

Защото продуктите в сайта са абсолютно качествени и с продължително гаранционно обслужване. Цените ни са без аналог на отрасловия пазар, а обслужването на високо професионално ниво, защото при нас работят само експерти с дълъг практически опит в областта. Търговските ни условия са абсолютно приемливи и изгодни за двете страни (клиент/търговец), а личните данни на клиентите ни са надеждно съхранявани в криптиран вид на нашите сървъри.


От друга страна, разнообразието от предложения е толкова голямо, че дори и най-големият скептик ще намери джаджа, която ще го плени и ще поиска да притежава. Отделете минутка и разгледайте продуктовата ни гама.


Какво ще откриете при нас

При нас ще откриете сигурност и надеждност, защото стоките ни са:

  • висококачествени и защитени с продължителна гаранция за качество;
  • многообразни и всеки ще намери желаната от него джаджа;
  • с подробно описание, запознаващо в детайли потребителя с наличните възможности;
  • с оригиналните опаковки и комплекти, пристигащи от самия производител.

И най-важното! Вие имате право на връщане ако установите, че стоката не е това, което сте търсили или просто в даден момент сте размислили и сте се отказали от покупката. Ето как Вие нищо не рискувате и сте в пълна сигурност. Заповядайте при нас, очакваме Ви!