Аксесоари за iPhone 7/8/SE(2020) & 7/8 Plus

Страници 1 | 10 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Моля, отделете няколко секунди, за да прочетете текста отдолу


След невероятния успех на ябълката и моделите 5/5s/5c, които държаха класическия размер от 4 инча, любим на много хора, от Апъл само преди две години и малко взеха смелото решение да увеличат размера на екрана. Казват, че колкото по-голямо, толкова по-голямо и се убедихме, че в много отношения е именно така. Затова преди вече 4 години се появи и първият модел телефони на ябълката от 4.7 инча.

Интерес или нещо повече


iPhone 7 продължи традицията да предлага девайси на всички, които искаха малко по-голям дисплей, но не на всяка цена много голям. Така се роди 4.7 инчовия образец, който задоволи и най-прецизните вкусове и продължава да жъне успех. Освен това Ябълката не сменя размера на апаратите си и така потребителите могат да ползват еднакви артикули на различни модели умни устройства.
 
Именно затова ние, ДиСи, искаме да Ви предложим всичко това, с което сте свикнали, но и дори много-много повече. Нашето най-искрено желание е да ползвате Вашите дивайси по възможно най-добрия начин и то – пълноценно. Поради това сме осигурили всички нужни аксесоари.

Полагайте грижи с добри предпазни средства


Телефоните са здрави и красиви, това е ясно на всеки, който поне веднъж се е докоснал до тях. Но всяко нещо има слаби места и все пак е лесно да се издраскат. Понякога пък сме небрежни и можем направо да ги изпуснем и да ги увредим. Хубаво е да пазим нашата мобилка, доколкото това е възможно. По външния вид посрещат, защо телефонът Ви да е издраскан или с напукан дисплей?

Многообразие и богат асортимент


Това е нашият слоган от години. Бъмпери, рамки, кейсове портфели и всичко, което да облече и същевременно защити вашия апарат от странични атаки. На dice.bg може да откриете редица предмети, увеличаващи удоволствието от употребата на марката слушалки. Всеки един от Вас може да намери с какво да се поглези.

Винаги любезни с вас


На първо място е нашият клиент. Предлагаме Ви да се запознаете с всичко от нашите щандове. Да го докоснете. Да се убедите, че именно то е точно за Вас. Ако Ви харесва как стои или приляга, то вземете го, не се свенете. Имаме всичко нужно в обектите ни в София, Пловдив и Асеновград. Непременно се допитате до нашите любезни консултанти за всичко, което искате да узнаете относно Вашия избор.

Какво ще намерите при нас?


  • Винаги нещо ново, здраво и стилно;
  • Оригинални марки и качествена продукция;
  • Качество на материалите и изработката;
  • Винаги изпробвани и сертифицирани предмети.
Отличните цени и доволните клиенти са много. Посетете dice.bg и сами се убедете.