iPhone 7/8 Plus и аксесоари

Страници 1 | 2 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Моля, отделете няколко секунди, за да прочетете текста отдолу


Айфон 7 Plus, със своя огромен дисплей с големина 5.5 инча, навлезе изключително на време в сегмента. Навлезе някъде точно преди таблетните устройства, ако има скала, която може да измери различните размери. Както е ясно, най-малкият по размер на екрана таблет е 7 инча в диагонал. Но така той все още става неудобен, особено на тези, които имат по-малки ръце или искат предимно да го ползват за разговори в повечето време, а не толкова за браузване. Затова още преди няколко години Ябълката използва момента и удари конкуренцията с моделите си от 5.5 инча.

Хората свикнаха с 5.5 инча


Голяма и удобна слушалка или малко, но симпатично фаблетче – всички са доволни. Важното е винаги да имаме някакъв избор та ако не ни харесва даден размер, сега можем да предпочетем нещо съвсем по-малко или пък по-голямо. А всеки от нас, който ползва услугите на ябълките, желае неговия девайс да е „облечен“ модерно и да е предпазен. В Dice.bg се грижим да задоволим и най-голямата прищявка на всеки един от Вас или поне най-странното хрумване. Искаме да сте неотразими в избора си на артикули, които да Ви придружават навсякъде, защото те създават комфорт.

Как да съхраним марковите девайси?


В 21. век телефоните са направени да бъдат здрави и красиви. И все пак не са „безсмъртни“. Неволно изпускане или драскотини дразнят по-взискателните ползватели. Вече има толкова тънки калъфчета от най-различни материи, че човешкото око е свикнало да ги игнорира. Толкова невидими стават. Но пък затова здраво пазят от щети нашата слушалка.  В ДиСи имаме на склад във всеки един момент всичко това, което бихте предпочели според вкуса Ви. Независимо дали ще излизате на разходка, или ще пътувате сред природата, ние можем да предугадим какво ще Ви е нужно.

По много от всичко


Това е нашият слоган. Вие ще откриете при нас бъмпери, рамки, кейсове портфейли и всичко, което да облече и същевременно защити вашия любим и предпочитан апарат от странични атаки. На dice.bg може да откриете всевъзможни предмети, увеличаващи удоволствието от употребата на марката слушалки.

Посрещаме Ви винаги с отлични предложения


Наше задължение е да Ви обслужим компетентно и винаги се стараем да постигнем точно това. Да Ви накараме да се почувствате добре и все едно сте единствен наш клиент. Посрещаме Ви с усмивка, изпращаме Ви с нужната и предпочетена от Вас покупка. Елате и на място в София, Асеновград и Пловдив и се потопете в многообразието от стоки.

Какво да очаквате от нашите обекти?


  • Богат набор от артикули за дивайсите Ви;
  • Оригинални марки и продукти, които лично сме тествали;
  • Всички видове бъмпери, кейсове и портфейли за Applе.
  • Най-различни промоции и отстъпки през цялата година.
Посетете ни незабавно на dice.bg и разгледайте какво Ви предлагаме.