Писалки Stylus Adonit

Страници 1 | 2 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид
Цена

от до

Марка
Цвят

Моля, отделете няколко секунди, за да прочетете текста отдолу

 
Всеки от нас ползва някакво средство за писане в бита си. Дали това ще е химикалка, или писалка, изборът е наш. От няколко години обаче все повече смартфони позволяват доста комфортна работа с тъй наречения стилус. Една пръчица, с която можем удобно и лесно да шарим по нашите устройства, без да изпитваме проблеми.
 
А знаете ли, откъде идва думата? Тя не е някоя нова измишльотина-чуждица, тя е изключително стара. Преди хиляди години така са наричали писеца от тръстика или от други материали, с помощта на който ученици, книгописци и всички изобщо са писали върху глинените плочи или на още по-ранен етап – в пясък.
 
Покрай стилуса, което значи писец, тръгва и съвременната дума стил. Оттам е и науката стилистика. Защо? Защото навремето, когато някой пишел в пясъка с едната част на писеца, с другата пък заравнявал написаното, за да започне отначало и по-добре. Репликата била: По-малко размахвай (използвай от обратната страна за триене) стилуса. Тоест, добрият стил предполага по-малки намеси.

Какво предлагаме за вас в Dice?

Имаме всички възможни устройства на пазара на най-добрите цени. На всички известни и по-малко известни марки. И много професионални за работата на художници и дизайнери. И по-малко професионални, но много достъпни – за обикновения потребител.

Разгледайте сайта на ДиСи…

И преценете от кое устройство ще имате нужда, кое ще Ви свърши работа. Дали ще е удобно да го държите и ще можете да го ползвате на Вашия таблет, или ще трябва да е нещо по-нестандартно. А как се плъзга, как рисува? Колко време държи батерията му. Как се зарежда и изобщо – лесна ли е употребата му.

Предимствата ни

Можете да дойдете на място в един от нашите магазини в Пловдив, Асеновград и София и да разгледате и опитате с ръката си всички марки. Любезните ни консултанти ще Ви покажат всеки един атрибут, за да можете да го пробвате дали Ви пасва. Ще намерите и нещо за по-малко пари за децата, да могат да развиват своя талант, но и да не се притеснявате, ако счупят нещо.

Ние Ви предлагаме:

  • винаги изпробвани дивайси – сигурни сме в това, което предлагаме;
  • бърза и навременна доставка в рамките на 24 часа;
  • чести промоции и възможности за по-ниска цена;
  • богат избор на стоки и услуги.
Не се колебайте, а проверете какво се крие зад адреса dice.bg. Ние Ви очакваме!