Слушалки Huawei

Страници 1 | 1 отиди на стр.
подреди по: покажи по: на стр.
Филтрирайте продуктите

Филтриранe Изчисти

Вид Аксесоар
Вид
Цена

от до

Цвят

Безжичните слушалки са по-предпочитания избор пред жичните, поради очевидното предимство от липса на кабели. Какви са приоритетите за правилен подбор ще се опитаме да обясним днес.


Какви слушалки да изберете

За да разберете отговора на въпроса, на първо място трябва да решите защо си ги купувате и къде ще ги ползвате?

  1. За работа или у дома обикновено се купуват пълноразмерни модели, осигуряващи цялостно покритие на ушната мида и са подходящи за продължително слушане на музика.

  2. За градски условия, пътувания и спорт е по-добре да прибегнете към поставящите се в ухото аналози, характеризиращи се с компактност и лекота. Те са почти незабележими и няма да Ви пречат при разминаването с хората. Снабдени са със силиконови уплътнители за подобрено саунд звучене, а ако са жични е добре да заложите на тези с оплетка от плат, предотвратяваща заплитането на жиците и тяхното прекъсване при неволно леко дръпване.

  3. Ако ги използвате за игри, то тогава е нужно да прибегнете към пълноразмерните геймърски модели, покриващи изцяло ухото. Те са оборудвани с подвижен микрофон и притежават различни саунд технологии, като симулация на 3D звучене и т.н.

Марки

Сред популярни в сектора марки се нареждат брандове, като Sony за домашните потребители и Razer за геймърите. Разбира се, присъстват още JBL, LG, Sennheiser, Audio-Technica, Panasonic, Beats и други. Всички те са световно известни и добре настанили се на отрасловия пазар, предлагайки огромна гама от разновидности за максимално потребителско удовлетворение. Вероятно вече си задавате въпроса, “коя от тях да избера”? Най-простия вариант за отговор е да заложите на бранда с най-висок положителен потребителски отклик.


Цени

Както при всички други стоки, така и при тези важи правилото, че по-скъпото е по-качествено и дълготрайно. Не бива да поставяме цената като основен определящ фактор при подбора. Тук ценовия диапазон е значително разширен и според изискванията Ви за качество, дизайн и дълготрайност, определете поне средна стойност. Ценовата категория варира от под 50 лв до над 900 лв за брой. Ако все пак имате затруднения или някакви съмнения, потърсете наш сътрудник за съдействие при покупката.


Кои са подходящи за лаптоп

Отново трябва да решите за какво ще ги използвате? Ако ги вземате за игри, по-горе обяснихме критериите, на които да отговарят. Ако са за слушане на музика и не желаете да сте зависими от местоположението на лаптопа, то тогава добър вариант са безжичните Bluetooth аналози, позволяващи да си легнете на леглото, далеч от компютъра и да продължите да слушате любимите си музикални парчета.


Тук следва да се има предвид, че ако цените качеството на звученето, то тогава жичните варианти са за предпочитане.


За телефон

За разговори по телефона добра алтернатива са поставящите се в ушите слушалки тип In-Ear, при които е необходимо наличието на микрофон и изведени на тях бутони за силата на звука. Така по-лесно и бързо извършвате нужното управление.


Защо да ги купите от Dice.bg

Защото при нас гарантирано получавате чисто нови оригинални продукти с дългогодишна гаранция. Освен това получавате голямо разнообразие от модели и отделни филтри, чрез които по предварително зададените от Вас критерии да “отсеете” останалите предложения и да видите само интересуващите Ви. Ако срещате каквито и да е затруднения, задължително се свържете с нас и ще помагаме! Очакваме Ви!